Πολιτισμός

Ακυρώνονται τα «Αικατερίνεια» λόγω κορωνοϊού

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις «Αικατερίνεια 2020»

Την ακύρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αικατερίνεια» ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης λόγω της πανδημίας και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνοικία δεν διαθέτει τους κλειστούς-ελεγχόμενους χώρους που να πληρούν τους υγειονομικούς κανόνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης συνοικίας της πόλης μας, γνωστοποιεί ότι, κατόπιν των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της ιογενούς νόσου κορωνοϊός, που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι Κρατικοί Φορείς, αναβάλλονται για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις Αικατερίνεια 2020.

Το Δ.Σ. είχε προετοιμασθεί να γιορτάσει φέτος πανηγυρικά τα 35 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, δημιουργικής παρουσίας και δράσης του Συλλόγου και ισάριθμα «Αικατερίνεια», με εξαιρετικές λαμπρές επετειακές εκδηλώσεις που είχαμε προετοιμάσει για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Δυστυχώς, με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι, δεν μας επιτρέπεται να τις πραγματοποιήσουμε, επειδή η Συνοικία μας δεν διαθέτει τους κλειστούς-ελεγχόμενους χώρους εκείνους, που να πληρούν τους υγειονομικούς κανόνες που έχουν επιβληθεί από τις υγειονομικές υπηρεσίες της Χώρας.

Μάλιστα η κατάσταση φαίνεται ότι είναι σοβαρή που ακόμη και ο Δήμος Ηρακλείου, ανέβαλε τα μεγάλα φεστιβάλ που πραγματοποιεί κάθε χρόνο: Ηράκλειο 5+1, Ηράκλειο καλοκαίρι 2020, Τέχνη

Καθ’ οδόν και το Μαθητικό Φεστιβάλ.

Το Δ.Σ. λυπάται πάρα πολύ που δεν θα πραγματοποιηθούν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις «Αικατερίνεια 2020». Όμως όλα αυτά γίνονται για την προστασία της υγείας μας και μην το ξεχνάμε αυτό. Ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και η ζωή μας σύντομα θα επανέλθει στην κανονικότητά της»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια