Πολιτισμός

Συναυλία

Μια μυσταγωγική συναυλία στην «Παναγία Γκουβερνιώτισσα» χωρίς κοινό

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020, 9:30 μμ, «Παναγία Γκουβερνιώτισσα»

«Σε περίοδο πανδημίας τα μνημεία μας παραμένουν ανοιχτά και εκπέμπουν πολιτισμό»

Συναυλία του συγκροτήματος “Vamos Ensemble” θα λάβει χώρα στην Παναγία Γκουβερνιώτισσα στις Ποταμιές, την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ώρα 21:30.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών αλλά με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης από το κανάλι Youtube της Περιφέρειας Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μνημείο της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας, είναι ένας από τους χώρους που επέλεξε φέτος η Περιφέρεια Κρήτης για να πραγματοποιηθεί η συναυλία του γνωστού συγκροτήματος “Vamos Ensemble” αποδεικνύοντας πως και σε περίοδο πανδημίας (λόγω covid-19) τα μνημεία μας παραμένουν… ανοιχτά και εκπέμπουν πολιτισμό.

Η εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης και συμμετέχουν ο Δήμος Χερσονήσου και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ποταμιών η «Γκουβερνιώτισσα», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 21:30 στον αύλειο χώρο της Γκουβερνιώτισσας».

Χωρίς θεατές

Μια συναυλία χωρίς θεατές αλλά με ζωντανή μετάδοση από τον πανέμορφο, κατανυκτικό χώρο της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας στις Ποταμιές.

Το Live Streaming θα γίνει από το κανάλι Youtube της Περιφέρειας Κρήτης

Η συναυλία μπορεί ν’ αναμεταδοθεί μέσα από το παραπάνω κανάλι ζωντανά από όσες ιστοσελίδες επιθυμούν, οπότε το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει από το σπίτι του τη συναυλία, αφού δεν θα επιτρέπεται η παρουσία στο χώρο για κανένα θεατή.

Το “Vamos Ensemble” είναι ένα σύνολο ερασιτεχνών και επαγγελματιών μουσικών με κοινές καλλιτεχνικές αναζητήσεις και αγάπη για τη μουσική και τη σύμπραξη.

Πρωτοεμφανίστηκε στα Χανιά το 2013 και έχει ήδη μια πολύ σημαντική παρουσία στη μουσική σκηνή της Κρήτης.

Είναι ένα δεκαεπταμελές σχήμα με όψη και σύνθεση συμφωνικής ορχήστρας που έχει τη δυνατότητα να προσεγγίζει ιδιώματα και να ερμηνεύει μουσικές από όλον τον κόσμο μέσα από τον πολύ ιδιαίτερο «προσωπικό» του ήχο.

Η Ιωάννα Φόρτη, από τις πλέον έμπειρες και ευέλικτες Ελληνίδες τραγουδίστριες, έχει διακριθεί σε ένα ασυνήθιστα ευρύ ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει όπερα, οπερέτα, μπαρόκ, λόγια, έντεχνη και λαϊκή ελληνική μουσική, μιούζικαλ και άλλα.

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης.

Εκτέλεση παραγωγής: Πράξη Τέχνης Ίμερος.

Το Live Streaming θα γίνει από το κανάλι Youtube της Περιφέρειας Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια