default-image

Ανοίγει και πάλι το Θέατρο Ερωφίλη στην Φορτέτσα

Πολιτισμός
Ανοίγει και πάλι το Θέατρο Ερωφίλη στην Φορτέτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα

Σε ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Θέατρο «Ερωφίλη» την Κυριακή 12 Ιουλίου καθώς και για τους τρόπους ενημέρωσης τους όσον αφορά αλλαγές στο πρόγραμμα, προχωράει το Γραφείο Πολιτισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνου ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας ότι το θέατρο «Ερωφίλη» θα ανοίξει τον κύκλο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων την Κυριακή 12 Ιουλίου προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες της τρέχουσας πανδημίας.

Φέτος ειδικά δεν θα υπάρξει έκδοση και διακίνηση του καθιερωμένου πολιτιστικού προγράμματος - εντύπου λόγω της συνεχούς επικαιροποίησης όρων και κανονισμών που επιβάλλουν αλλαγές ή και ακυρώσεις εκ μέρους των καλλιτεχνικών παραγωγών.

Η ενημέρωσή σας θα πραγματοποιείται μέσω του τοπικού τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ιστοσελίδας του Δήμου μας.

Παρακαλούμε το κοινό να ενημερώνεται επίσης και να τηρεί τις προβλεπόμενες οδηγίες για τις αποστάσεις καθώς και να ακολουθεί τις υποδείξεις των αρμοδίων του χώρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News