Πολιτισμός

Μία ξεχωριστή έκθεση από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων

«Σύννεφα και Κατσιφάρες» - Η πρώτη έκθεση διεκόπη τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου

Μέχρι τις 16 Ιουλίου θα διαρκέσει η έκθεση ζωγραφικής «Σύννεφα και Κατσιφάρες» του Λουδοβίκου των Ανωγείων που φιλοξενείται στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Η έκθεση έρχεται ως συνέχεια της πρώτης έκθεσης που διεκόπη τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα σύννεφα και η κίνησή τους, τα παιχνιδίσματά τους και το κρυφτό με τις κορυφές των βουνών, αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των μέτρων  για την πανδημία του κορωνοϊού, επέστρεψε, και εκθέτει τα έργα του στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ο Λουδοβίκος των ανωγείων λάτρης των τεχνών και της φύσης, έκανε ανοιχτό κάλεσμα στην έκθεση μιλώντας για το σύννεφο το οποίο υπήρξε από πάντα όπως είπε κίνητρο των ποιητών και πάντα θα μας καλεί.

Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στο κοινό την 1η Ιουλίου ενώ θα φιλοξενείται έως και τις 16 του μήνα και θα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε μέρα από τις 9.00 - 14.30, ενώ κάθε  Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή θα είναι ανοιχτή και τα απογεύματα από τις 17.30 έως τις 21.00 εκτός της Κυριακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια