Πολιτισμός

"My dish” ένας διαγωνισμός φωτογραφίας όλο… γεύση!

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής

Διαγωνισμό φωτογραφίας με… γευστικό περιεχόμενο διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος MD.net-Interreg.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται από 26 Ιουνίου έως 26 Σεπτεμβρίου ενώ το έπαθλο του διαγωνισμού, μεταξύ άλλων είναι 3ημερές φιλοξενίες για δύο άτομα σε νησιά του Αιγαίου.

Όσον αφορά την επιλογή των καλύτερων φωτογραφιών, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει με βάση την τεχνική́ αρτιότητα του θέματος, τη σύνθεση και την πρωτοτυπία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος MD.net-Interreg, η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει το Διαγωνισμό Φωτογραφίας My Dish! με θέμα τη γαστρονομία. Στο διαγωνισμό́ καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας, αποτυπώνοντας σε εικόνα τα χαρακτηριστικά́ εκείνα στοιχεία γαστρονομικών πιάτων της περιοχής τους που θα μπορέσουν να εμπνεύσουν ντόπιους και επισκέπτες.

Από́ το σύνολο των φωτογραφιών που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό́, η κριτική́ επιτροπή́ θα επιλέξει τις καλύτερες με βάση την τεχνική́ αρτιότητα του θέματος, τη σύνθεση και την πρωτοτυπία.

Έπαθλα του διαγωνισμού, μεταξύ άλλων, είναι 3ήμερες φιλοξενίες για δύο άτομα σε νησιά του Αιγαίου.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τους:

  • Γιώργο Αλεξάκη, Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων.
  • Μιχάλη Βλατάκη, Πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης.
  • Γιάννα Καραγιώργου, Πρόεδρος Σωματείου Επαγγελματιών Φωτογράφων Κρήτης.
  • Σεβαστή Κρασανάκη, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Επισκοπής «ΕΡΓΑΝΗ».
  • Πολυχρόνη Νικηφοράκη, Πρόεδρος Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας Κρήτης.
  • Μαρία Χουλάκη, Εικαστικός – Καθηγήτρια Τέχνης.

Οι φωτογραφίες μπορούν να αποσταλούν από 26 Ιουνίου 2020 έως 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης https://www.crete.gov.gr/ και του έργου MD.net https://mdnet.interreg-med.eu/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, αρμόδιο είναι το στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης (Π.Ε. Λασιθίου), κα Παπαδοπούλου Ζαχαρούλα (28413 40564, rpapadopoulou@crete.gov.gr)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια