Πολιτισμός

Ξεκινούν οι προβολές της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου

Από την Τρίτη 23 Ιουνίου

Εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών θα πραγματοποιούνται στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Χριστίνα», που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν).

Συγκεκριμένα, ο θερινός κινηματογράφος, ανοίγει τις πύλες του την Τρίτη 23 Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 21:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 23 Ιουνίου ξεκινούν οι εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών, στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Χριστίνα», που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν).

Κάθε Τρίτη στις 21:15, μπροστά στη μεγάλη οθόνη του θερινού μας σινεμά, θα ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο, με οδηγό εξαιρετικές ταινίες που αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη του κινηματογράφου. Οι επιλεγμένες ταινίες είναι νέας παραγωγής, έχουν ξεχωρίσει και βραβευτεί σε σημαντικά φεστιβάλς και αγαπηθεί από το κοινό.

Οι προβολές θα συνεχιστούν τους καλοκαιρινούς μήνες και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρεμιέρα με την πολυβραβευμένη ταινία του Ρομάν Πολάνσκι “Κατηγορώ”.

Το Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούμε θερμά τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν για την καθοριστική αρωγή και συμπαράσταση στο Σωματείο μας.

Ραντεβού και αυτό το καλοκαίρι (με μειωμένο τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων για προστασία της δημόσιας υγείας) στο ανακαινισμένο σινέ Χριστίνα δίπλα στη λίμνη. Συντροφιά με τους μεγάλους δημιουργούς της 7ης Τέχνης, θα μοιραστούμε δροσερά καλοκαιρινά βράδια, στον καταπράσινο χώρο του δημοτικού μας κινηματογράφου που έχει αλλάξει όψη μετά την ολοκλήρωση της εικαστικής παρέμβασης με ονειρικές εικόνες σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα!

Μόλις συμπληρωθεί το πρόγραμμα προβολών θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας, τη σελίδα του Σωματείου μας στο facebook και τα τοπικά ΜΜΕ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια