Πολιτισμός

Θερινό σινεμά στην Πύλη Βηθλεέμ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Οι προβολές θα ολοκληρωθούν στις 16 Σεπτεμβρίου

Έναρξη των προβολών για το θερινό σινεμά στη Πύλη Βηθλεέμ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιουνίου και όπως αναφέρεται οι Ηρακλειώτες θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχεδόν 30 επιλεγμένες ταινίες του σύγχρονου αλλά και του κλασσικού κινηματογράφου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι προβολές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και  γίνονται καθημερινά εκτός Κυριακής με ώρα έναρξης 21:30 για τους θερινούς μήνες.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησαν οι προβολές του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Βηθλεέμ» την Δευτέρα 15 Ιουνίου. Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος που βρίσκεται στη Λεωφόρο Πλαστήρα, απέναντι από το Πανάνειο, στη Νότια χαμηλή πλατεία του Προμαχώνα «Βηθλεέμ» οι Ηρακλειώτες έχουν και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχεδόν 30 επιλεγμένες ταινίες του σύγχρονου αλλά και του κλασσικού κινηματογράφου.

Ο Δήμος Ηρακλείου αλλά και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας (ΔΗΚΕΗ) έχουν λάβει όλα τα απαιτούμενα από το νόμο μέτρα λόγω της πανδημίας COVI-19 έτσι ώστε οι θεατές να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ταινία ασφαλείς.

Όπως επεσήμανε η πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Θεοδώρα Λεμονή την πρώτη βραδιά της λειτουργίας του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «ο πολιτισμός είναι πιο δυνατός από κάθε ιό. Θα είμαστε εδώ μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου με εξαιρετικές ταινίες και πιστεύω ότι οι δημότες θα απολαύσουν το πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο».

Οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ» θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και γίνονται καθημερινά εκτός Κυριακής. Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ και η ώρα έναρξης για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο είναι στις 21:30. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχουν προγραμματιστεί διπλές προβολές (21:30 και 23:30)».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια