Πολιτισμός

Θυμηθείτε μαγικές στιγμές στην Χερσόνησο και κερδίστε διακοπές

Διαγωνισμός φωτογραφίας από το δήμο Χερσονήσου

Να θυμηθούν ξανά τις υπέροχες εμπειρίες που έζησαν στην καλεί τους επισκέπτες και όλους όσους αγαπούν τον τόπο η αντιδημαρχία Τουρισμού του δήμου Χερσονήσου προκηρύσσοντας διαγωνισμό φωτογραφίας σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης (Ε.Φ.Ε.Κ.). Τα βραβεία περιλαμβάνουν διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία και γεύματα σε εστιατόρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτό που ζητείται από τους συμμετέχοντες  είναι:

Να ανατρέξουν στο αρχείο των φωτογραφιών τους και να επιλέξουν αυτές που τους θυμίζουν τις δυνατές στιγμές που έζησαν στο διάσημο παραλιακό μέτωπο και στην πανέμορφη ενδοχώρα με τα γραφικά παραδοσιακά χωριά μας.

Οι φωτογραφίες μπορούν να υποβληθούν σε μία ή και στις δύο κατηγορίες :

α. Καλλιτεχνική φωτογραφία

και

β. Αναμνηστική φωτογραφία

Η Προκήρυξη και το Δελτίo Συμμετοχής μπορούν να αναζητηθούν από τον τουριστικό ιστότοπο του Δήμου Χερσονήσου www.landofexperiences.gr

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 1. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
 2. Ο φωτογράφος πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός του έργου που θα υποβάλει.
 3. Σε περίπτωση που φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκρισή τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος.
 4. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι και πέντε (5) έργα ανά κατηγορία.
 5. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι μέχρι 50εκ. Χ 70εκ., σε ανάλυση 300dpi, σε αρχείο jpg και θα σταλούν με wetransferστο e-mail του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου, tourismhersonissos@gmail.com
 6. H αποστολή θα συνοδεύεται με συμπληρωμένο το σχετικό δελτίο συμμετοχής για να είναι έγκυρη.
 7. Το όνομα κάθε αρχείου φωτογραφίας θα αποτελείται από τη κατηγορία, το ονοματεπώνυμο του δημιουργού και τον αύξοντα αριθμό. Έτσι για την κατηγορία «Καλλιτεχνική φωτογραφία» τα αρχεία θα έχουν ονόματα της μορφής:  papadakis-giorgos-Α1 έως Α5 και για την κατηγορία «Αναμνηστική φωτογραφία» papadakis-giorgos-Β1 έως Β5.
 8. Η κρίση των έργων θα γίνει εντός 15 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας παραλαβής και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, στον τουριστικό ιστότοπο του Δήμου Χερσονήσου στη σελίδα landofexperiences.grκαι θα αποσταλούν για δημοσίευση σε ελληνικά ΜΜΕ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail για το έπαθλο που θα λάβουν και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση η οποία προσφέρει το έπαθλο για να πραγματοποιήσουν κράτηση είτε για τη διαμονή, είτε για το γεύμα.
 9. Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα παραμείνουν στην Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε μη κερδοσκοπικό σκοπό, σε ψηφιακό και έντυπο υλικό του Δήμου Χερσονήσου πάντα με την αναφορά του ονόματος του δημιουργού. Επίσης θα αναρτηθούν στη σελίδα τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου στο Facebook, https://www.facebook.com/chersonissos/.
 10. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί.
 11. Κάθε απρόβλεπτη περίπτωση που τυχόν θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού θα ρυθμιστεί με απόφαση της Αντιδημαρχίας Τουρισμού. Αν το γεγονός αφορά στις κρίσεις των φωτογραφιών θα λυθεί από την Κριτική Επιτροπή.
 12. Οι αποφάσεις της Κριτικής Επιτροπής είναι οριστικές και αμετάκλητες.
 13. Για την κατηγορία της καλλιτεχνικής φωτογραφίας η αξιολόγηση θα γίνει από Κριτική Επιτροπή που θα οριστεί από την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία.
 14. Η κατηγορία Αναμνηστική Φωτογραφία θα κριθεί από ψηφοφορία στο Facebook. Οι φωτογραφίες αυτής της κατηγορίας θα αναρτηθούν σε δημόσιο άλμπουμ φωτογραφιών στη σελίδα τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου στο Facebook, https://www.facebook.com/chersonissos/και η ψηφοφορία θα διαρκέσει το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00 (μεσημέρι) έως 6 Ιουλίου και ώρα 12:00 (μεσημέρι).
 15. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τους διαγωνιζόμενους όλων των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού.

 

Το έντυπο που θα συμπληρωθεί:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Θέμα: «Δήμος Χερσονήσου – Αναμνήσεις Διακοπών»

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΟΝΟΜΑ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΠΟΛΗ:

Τ.Κ.:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

e-mail:

 

Η συμπλήρωση όλων των παραπάνω στοιχείων είναι υποχρεωτική. Τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου συμπληρώνονται με κεφαλαία γράμματα και με σημειωμένες τις θέσεις τονισμού.

 

Α. Καλλιτεχνική φωτογραφία

 

Τίτλος έργου (προαιρετικά)

Όνομα Αρχείου

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

 

 

Β. Αναμνηστική φωτογραφία

 

Τίτλος έργου (προαιρετικά)

Όνομα Αρχείου

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια