Πολιτισμός

Διεθνής διάκριση για τον Κρητικό Καλλιτέχνη Στρατή Σκαράκη

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν δισκογραφικές δουλειές που είχαν κυκλοφορήσει από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι το Μάρτιο του 2020, ενώ τα μέλη του Βαλκανικού Χάρτη έκαναν αυτή την επιλογή από το σύνολο των 40 άλμπουμ που έλαβαν μέρος κατά την προηγούμενη περίοδο.

Για τη διάκριση του Στρατή Σκαράκη στη Διεθνή πλατφόρμα Βalkan World Music Chart, λαμβάνοντας την 1η θέση ανάμεσα σε άλλα 40 μουσικά λευκώματα από όλες τις βαλκανικές χώρες, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο δήμος Κισσάμου

«Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γεώργιος Χαχλάκης, θα ήθελε να συγχαρεί τον Κισσαμίτη καλλιτέχνη Στρατή Σκαράκη  για τη διάκρισή του στη Διεθνή πλατφόρμα Βalkan World Music Chart, λαμβάνοντας την 1η θέση ανάμεσα σε άλλα 40 μουσικά λευκώματα από όλες τις βαλκανικές χώρες.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν  δισκογραφικές δουλειές που είχαν κυκλοφορήσει από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι το Μάρτιο του 2020, ενώ τα μέλη του Βαλκανικού Χάρτη έκαναν αυτή την επιλογή από το σύνολο των 40 άλμπουμ που έλαβαν μέρος κατά την προηγούμενη περίοδο.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι, εκτός από την παραπάνω διάκριση, προτεινόμενο videoclip στην πλατφόρμα έχει επιλεχθεί το ομότιτλο τραγούδι του ίδιου άλμπουμ "Μόνο Τη Νύχτα Θάλασσα".

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αναμεταδίδονται σε 34 ραδιοφωνικούς σταθμούς 15 χωρών μεταξύ των οποίων είναι το Εθνικό Ραδιόφωνο Ισπανίας και το Εθνικό Ραδιόφωνο Βελγίου.

Η διάκρισή του αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για τον τόπο μας.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να συμβάλλει στη διάδοση της Κισσαμίτικης Μουσικής Κουλτούρας και Παράδοσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια