«Κινηματογραφώντας τη φύση στο σπίτι μας» - Ντοκιμαντέρ με την φαντασία μικρών και μεγάλων

Κρήτη
«Κινηματογραφώντας τη φύση στο σπίτι μας» - Ντοκιμαντέρ με την φαντασία μικρών και μεγάλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνοδεύστε τις εικόνες σας με ήχο, είτε από εσάς τους γονείς ή από τα παιδιά σας

Ο Σύλλογος «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» καλεί τους επισκέπτες των ηλεκτρονικών μέσων του ΜΦΙΚ-ΠΚ να συμμετέχουν στη δράση «κινηματογραφώντας τη φύση στο σπίτι μας»!

Το Μουσείο στα πλαίσια της ενότητας «Ο κόσμος του ΜΦΙΚ-ΠΚ ταξιδεύει στο σπίτι μας» προσεγγίζει εκ νέου τον επισκέπτη προτείνοντας μια ποικιλία δράσεων που μπορούν να υλοποιηθούν από το σπίτι, ενημερωτικό υλικό και άλλες δραστηριότητες ευαισθητοποίησης και ψυχαγωγίας. 

Ο Σύλλογος Φίλοι ΜΦΙΚ-ΠΚ προσκαλεί σε μία οικογενειακή δράση στη διάρκεια της οποίας η οικογένεια γίνεται κινηματογραφιστής και δημιουργεί ένα ντοκιμαντέρ για τη φύση που υπάρχει μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

Συνοδεύστε τις εικόνες σας με ήχο, είτε από εσάς τους γονείς ή από τα παιδιά σας. Μιλήστε μας για τη φύση στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τη φαντασία σας! Μυθοπλασίες, δικές σας σκέψεις, παιδικές σκέψεις είναι καλοδεχούμενες!

..γινόμαστε κινηματογραφιστές και δημιουργούμε ένα μικρό ντοκιμαντέρ για τη φύση που υπάρχει μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επιλέγουμε τη φύση που έχουμε μέσα στο σπίτι μας ή στο μπαλκόνι ή στον κήπο μας και θέλουμε να μοιραστούμε.
  2. Βιντεοσκοπούμε για ένα περίπου λεπτό.
  3. Κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης μπορούμε να είμαστε, γονείς ή παιδιά, οι ξεναγοί στη φύση μας*!
  4. Στέλνουμε το βιντεοσκοπημένο απόσπασμα είτε στο email του Μουσείου [email protected] είτε στον λογαριασμό του Facebook, είτε στο Instagram του Μουσείου.
  5. To βίντεο αναδημοσιεύεται στις σελίδες μας**.
  6. Περνάμε όμορφα!

συνοδεύουμε το βίντεό μας και στους δικούς μας λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag: #cinenatureNHMC

*Η συμμετοχή σας στην εν λόγω δράση προϋποθέτει ότι γνωρίζετε ότι το ΜΦΙΚ-ΠΚ συλλέγει και δημοσιοποιεί δεδομένα ήχου και εικόνας, επομένως με την αποστολή του βίντεο συναινείτε σε αυτήν. Σε περίπτωση που το βίντεό σας περιέχει δεδoμένα εικόνας ανηλίκου σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε επιπροσθέτως την παρακάτω αίτηση.

**το ΜΦΙΚ-ΠΚ διατηρεί το δικαίωμα να μην προβάλει βίντεο του οποίου το περιεχόμενο κρίνεται ακατάλληλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News