Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων έρχεται στο σπίτι με ένα κλικ!

Πολιτισμός
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων έρχεται στο σπίτι με ένα κλικ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ θα προχωρήσει στην καθημερινή προβολή 9-9:30 μ.μ. ταινιών μικρού μήκους από την σελίδα μας στο facebook και το κανάλι μας στο Youtube

Μία πολύ έξυπνη ιδέα υλοποιούν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, με αφορμή την νέα κατάσταση στη ζωή μας, λόγω κορωνοϊού. Προσπαθώντας να κρατήσει τους φίλους του φέρνει τη Λέσχη του Φεστιβάλ μέσα στα… σπίτια μας.

Σε αυτές τις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες που βρισκόμαστε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων προσπαθεί να κρατήσει την επαφή με τους φίλους του με δημιουργικό τρόπο.

Μέχρι και πριν δύο βδομάδες κάθε Πέμπτη στα Χανιά λειτουργούσε η Κινηματογραφική Λέσχη του Φεστιβάλ. Πλέον, εξ ανάγκης, προχωράμε στην δημιουργία της Online λέσχης cffcineclub#μένουμεσπίτι #chaniafilmfestival.com    

Το Φεστιβάλ θα προχωρήσει στην καθημερινή προβολή 9-9:30 μ.μ. ταινιών μικρού μήκους από την σελίδα μας στο facebook και το κανάλι μας στο Youtube. Έτσι ξεκινά μια λέσχη με μικρού μήκους ταινίες. Ντοκιμαντέρ, μυθοπλασίας, animation. Ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Ταινίες που δημιούργησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί των Χανίων στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.  Αλλά και ταινίες που δημιούργησαν μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα θα προβάλλονται ταινίες επαγγελματιών και ερασιτεχνών δημιουργών από την Ελλάδα και τον κόσμο. Ταινίες κλασικές αλλά και σύγχρονες. Ταινίες που μας παραχωρούν οι δημιουργοί και οι παραγωγοί τους στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

Ραντεβού στις 9 κάθε βράδυ για μια ημίωρη προβολή επιλεγμένων ταινιών μικρού μήκους από την σελίδα του φεστιβάλ στο facebook και από το κανάλι του στο Youtube

Facebook

Instagram

Chaniafilmfestival

ξεκινάμε σήμερα με τρεις αγαπημένες ταινίες:

Η δική μου μέρα / Γυμνάσιο Αλικιανού/Διάρκεια: 11:50

The Box / Σκηνοθεσία : Merve Cirisoglou Cotur/Διάρκεια 06:40

Fake News / Σκηνοθεσία : Δημήτρης Κατσιμίρης/Διάρκεια 14:59

Ματθαίος Φραντζεσκάκης

Διευθυντής Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

#μένουμε σπίτι #βλέπουμεταινίες #chaniafilmfestival.co

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News