Πολιτισμός

«Επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό» - Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ελένης Διδασκάλου

«Το να είστε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτός σας, θα δημιουργήσει ισορροπία μέσα σας και θα σας βοηθήσει επίσης στην επαφή με τους άλλους ανθρώπους»

Να έρθουμε σε επαφή με τον “Ανώτερο Εαυτό” μας μάς προσκαλεί μέσα από τις σελίδες του νέου της βιβλίου η Ελένη Διδασκάλου. Πρόκειται για έναν πολύτιμο οδηγό για τη βελτίωση της ζωής μας, ένα απαραίτητο βιβλίο για την εξέλιξη της ψυχής.

Όπως γράφει η ίδια στο βιβλίο της, «ο Ανώτερος Εαυτός είναι το πνευματικό σας κομμάτι που σας συνδέει με την αιώνια ψυχή σας. Είναι αυτό για το οποίο οι περισσότεροι αναζητητές αγωνίζονται να συνδεθούν με τον Θεό που βρίσκεται μέσα τους. Το να είστε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτός σας, θα δημιουργήσει ισορροπία μέσα σας και θα σας βοηθήσει επίσης στην επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Όλοι γεννιέστε με αυτόν. Είναι η ουσιώδης ψυχική ενέργεια η οποία είστε Εσείς!!! Μέρος της ψυχής σου είναι! Θεϊκό συμπλήρωμα της αγγελικής σου ύπαρξης. Όταν συνδεθείς, τότε οι σκέψεις είναι ενισχυμένες από τη σοφία του. Είναι ένας πυρήνας ανώτερης ευφυΐας που κρύβεται μέσα στον κάθε άνθρωπο. Είναι εκείνη η φωνούλα που οι περισσότεροι θα έχετε αισθανθεί να σας ψιθυρίζει και να σας αποτρέπει από καταστάσεις που τελικώς αποδείχτηκαν επικίνδυνες. Συνήθως όμως οι άνθρωποι εμπιστεύονται τη λογική τους μόνο.

Ό,τι λούζει με φως την ψυχή είναι σημαντικό και ας είναι ασήμαντο για τους άλλους. Στη ζωή δε χρειάζεται να είσαι σε όλα τέλειος.

Το θέμα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία. Όλα κάποτε τελειώνουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το μέλλον δε θα είναι ωραιότερο!

Όταν κάνεις το καλό, να μην το λες, διότι τα μετάλλια δεν καταγράφονται στην ψυχή! Ζήσε το συνεχές παρόν και μη στεναχωριέσαι με τους άλλους γύρω σου. Κάποιοι ξεχνάμε την αξία και τη δύναμή μας. “Δεν είναι ανάγκη να σ’ αγαπούν για να αγαπάς. Όχι! Αλλά είναι απαραίτητο ν’ αγαπάς”, λέει ο Ελύτης. “Να αγαπάς όλους. Να μη βλάπτεις κανέναν, αλλά να προσέχεις ποιον εμπιστεύεσαι. Να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου ωσάν ψυχή με σώμα, αντί για σώμα με ψυχή”, λέει ο Αμερικανός συγγραφέας Wayne Dyer. Να είσαι προσεκτικός σε αυτούς που προσποιούνται την αγάπη γιατί αυτούς που σε μισούν βέβαια τους ξέρεις. Όσο και αν είναι δύσκολη η ζωή, πρέπει να στέκεις δυνατός και άτρωτος.

Δυστυχώς εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε μάθει να ακούμε. Μιλάμε διαρκώς και δε δίνουμε χρόνο στον διπλανό μας να μας πει τον πόνο του. Πρέπει να συναισθάνεσαι και να σέβεσαι τον συνάνθρωπο και μην ξεχνάς αυτόν που σε βοήθησε. Όταν κάποιος σε εμπιστεύεται μην τον εξαπατήσεις ποτέ».

Η συγγραφέας

Συστήνοντας τον εαυτό της, η Ελένη Διδασκάλου μάς λέει πως «επί τριάντα χρόνια ασχολούμαι με την πνευματική ατραπό. Παρακολούθησα μαθήματα Ψυχολογίας, Μεταφυσικής και Φιλοσοφίας της Θρησκείας. Μαθήτευσα στη Θεοσοφική Σχολή Αθηνών και επί χρόνια πηγαίνω σε σεμινάρια διαλογισμού και Mind Control. Όλη αυτή τη γνώση που απεκόμισα, προσπάθησα να τη μεταφέρω στον συνάνθρωπο μέσα από τα βιβλία μου “Η ζωή είναι δώρο”, “Με τη δύναμη της ψυχής”, “Γιατί υπάρχω;” και “Επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό”, καθώς και μέσα από ομάδες ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το πνευματικό μονοπάτι».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια