Σητεία: Η ακύρωση του καρναβαλιού οδήγησε σε παράπονα

Πολιτισμός
Σητεία: Η ακύρωση του καρναβαλιού οδήγησε σε παράπονα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις μετά την απόφαση για ακύρωση του καρναβαλιού

Αντιδράσεις του Συλλόγου Κατά/των Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας μετά την απόφαση για ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα λόγω κορωνοϊού. Οι καταστηματάρχες κάνουν λόγο για «αστείο και εκτός πραγματικότητας μέτρο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Κατά/των Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας ενημερώνει τους συμπολίτες μας αλλά και τους 100δες επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση στα ξενοδοχεία του δήμου μας αλλά και στις δεκάδες καρναβαλικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις του 3ημερου ότι μέχρι στιγμής Πέμπτη 27/02/2020 και ώρα 16.00 δεν έχει έρθει ΚΑΝΕΝΑ χαρτί επίσημο η ανεπίσημο να ακυρώνει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις πουθενά και σε κανένα φορέα.

Είναι αστείο και εκτός πραγματικότητας να συζητάμε για ακύρωση του Καρναβαλιού της πόλης μας σαν μέτρο για τη μη εξάπλωση του Κορωνοΐου όταν κανένα κρούσμα δεν έχει βρεθεί στη Κρήτη. Σαν σύλλογος θα είμαστε στο πλευρό του Δήμου και θα βάλουμε κανονικά πλάτη  στη προσπάθεια του για τη συνέχιση κανονικά των Καρναβαλικών εκδηλώσεων που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σταθμός.

Εννοείται πως ότι και να συμβεί Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στα μαγαζιά μας μπροστά θα γίνει κανονικά ένα τεράστιο Πάρτι με όλες τις καρναβαλικές ομάδες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News