Καρναβάλι Αγίου Νικολάου: Φέτος όλοι «Άγιο»!

Πολιτισμός
Καρναβάλι Αγίου Νικολάου: Φέτος όλοι «Άγιο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και πριν, αλλά και... μετά το καρναβάλι!

Σε χαρούμενους και ξέγνοιαστους καρναβαλικούς ρυθμούς μπαίνει η πόλη του Αγίου Νικολάου, στέλνοντας για 3η συνεχή χρονιά μηνύματα κεφιού και αισιοδοξίας.

Η «Εκδίκηση των κόμιξ» έρχεται να μας παρασύρει σε άλλη διάσταση με τους αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων να παίρνουν ζωή!

Οι καρναβαλικές δράσεις διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό  Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), το Δήμο Αγίου Νικολάου, τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Σύλλογο Εστίασης - Διασκέδασης Αγίου Νικολάου.

Το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς 29 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινάει στην πόλη του Αγίου Νικολάου με θαλασσινό φόντο, όπου θα λάβει χώρα η Νυκτερινή Θαλασσινή Παρέλαση με την υποστήριξη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου. Οι ομάδες ντύνονται και μας παρουσιάζουν τις στολές τους μέσα από τα θαλασσινά άρματά τους στις 18:30 ακριβώς, στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου, σε μια βραδιά που θα κλείσει μουσικά η συναυλία των Γιάννη Βαρδή και Γιώργου Λιανού!

Το κέφι των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίου Νικολάου κορυφώνεται την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00 με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Οι καρναβαλιστές με αφετηρία την Μαρίνα της πόλης του Αγίου Νικολάου, περνώντας από την κεντρική πλατεία με τραγούδι και χορό, καταλήγουν στο Λιμάνι για την Τελετή Λήξης, που δεν είναι άλλη από την καθιερωμένη συναυλία του συγκροτήματος 48Ώρες.

Παρουσιαστές αυτού του μοναδικού διημέρου είναι η Μαρία Κοκολάκη, η Χριστιάννα Σκούρα και ο Γιώργος Βιδάκης.

Αφού ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς στο Δήμο Αγίου Νικολάου, την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου σας προσκαλεί να πετάξετε τον χαρταετό σας και να γιορτάσετε τα κούλουμα μαζί μας με τρεις εναλλακτικές προτάσεις που συνδιοργανώνει με το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογος Πρίνας, τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισίου και τον Προοδευτικό Σύλλογο Ελούντας!

Στην Πρίνα, με το συγκρότημα του Χρύσανθου Μακράκη στις 11:00 στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου.

Στο Σίσι, στο λιμανάκι με φασολάδα μουσική και νηστίσιμους μεζέδες.

Στην Ελούντα, στους μύλους με νηστίσιμα και κέφι!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη τους και όσους βοήθησαν για την υλοποίηση αυτού του καρναβαλιού!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News