Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2020: Ο μεγάλος χορός των ομάδων

Πολιτισμός
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2020: Ο μεγάλος χορός των ομάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρηματικά σκετς – Κάλεσμα των καρναβαλιστών για την μεγάλη παρέλαση

Αναμφίβολα αποτελεί σημείο αναφοράς του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού.

Ο λόγος για τον μεγάλο χορό των ομάδων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης. Μάλιστα για μία ακόμη χρονιά, οι ομάδες προκάλεσαν αίσθηση με τα χαρακτηριστικά χιουμοριστικά θεατρικά σκετς που παρουσίασαν στο κοινό, το οποίο και καταχειροκρότησε την προσπάθεια τους.

Χρώματα, φαντασία και ευρηματικότητα, αλλά προπάντων κέφι και ζωντάνια. Αυτά ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της χθεσινής βραδιάς στο Ρέθυμνο, όπου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος χορός των ομάδων του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού.

Από νωρίς μικροί και μεγάλοι είχαν πάρει θέση για να παρακολουθήσουν τα θεατρικά και σατιρικά σκετς που ετοίμασαν τα μέλη των ομάδων.

Στην συνέχεια το κέφι απογείωσε ο γνωστός καλλιτέχνης, Μάνος Μαλαξιανάκης, που έδωσε το ηχηρό «παρών» στο χορό των ομάδων.

Το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι είναι ένα «ξέσπασμα» ζωής και οι άνθρωποί του είναι χιλιάδες. Έτσι, με σύνθημα «συμμετέχουμε, γιορτάζουμε, διασκεδάζουμε» οι ρεθεμνιώτες καρναβαλιστές καλούν τον καθένα από εσάς να επισκεφθεί το Ρέθυμνο την Κυριακή 1η Μαρτίου, που κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με την μεγάλη παρέλαση που θα γίνει στην κεντρική λεωφόρο της πόλης και η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την «ΚΡΗΤΗ TV».

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού είναι η «ANEK LINES» και η «BLUESTAR FERRIES».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News