Πολιτισμός

Στις 17 Φεβρουαρίου η ακρόαση για το θεατρικό έργο «Ο Πατούχας»

Οι κανόνες συμμετοχής

Την παράταση υποβολής αιτήσεων ακρόασης για τις ανάγκες του θεατρικού έργου “Ο Πατούχας”, ενός έργου βασισμένου στο κορυφαίο ηθογραφικό μυθιστόρημα του Ιωάννη Κονδυλάκη, σε θεατρική μεταφορά/σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη, ανακοίνωσε το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρου Ηρακλείου (ΠΣΚΗ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής σε ακρόαση που θα βρουν εδώ και να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα και δύο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση protaseis@deptah.gr ή auditions@cccc.gr, με την ένδειξη “Ακρόαση: Ο Πατούχας” ή να τα προσκομίσουν στο ΠΣΚΗ, στη διεύθυνση Πλαστήρα και Ρωμανού, Ηράκλειο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι. Κατόπιν της επιτυχούς αποστολής/κατάθεσης των παραπάνω στοιχείων, οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν με e-mail για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους στην ακρόαση.

Η παράσταση, που αποτελεί μια νέα θεατρική παραγωγή του ΠΣΚΗ, θα δοθεί τον Απρίλιο του 2020 στην αίθουσα “Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού”. Η ακρόαση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς, χορευτές και performers αποφοίτους σχολών δραματικής τέχνης. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν στην υποκριτική, στον χορό και στο τραγούδι. Η ακρόαση θα γίνει στην Πειραματική Σκηνή του ΠΣΚΗ, στις 17 Φεβρουαρίου.

Θα ζητηθούν: 1) Ένας θεατρικός μονόλογος της επιλογής των υποψηφίων και 2) ένα τραγούδι της επιλογής των υποψηφίων.

Αιτήσεις που δε θα περιλαμβάνουν τα παραπάνω στοιχεία δε θα γίνονται δεκτές.

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια