Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με την λαμπερή Ιωάννα Μαλέσκου

Πολιτισμός
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με την λαμπερή Ιωάννα Μαλέσκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΚΡΗΤΗ TV θα μεταφέρει τον παλμό του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Η “ΚΡΗΤΗ TV” πάει για μια ακόμα χρονιά Ρέθυμνο, μιας και δε θα μπορούσε ο κορυφαίος καρναβαλικός θεσμός στην Κρήτη να μην έχει τη δυναμική του μεγαλύτερου περιφερειακού σταθμού της χώρας. Μάλιστα, η τεχνογνωσία της “ΚΡΗΤΗ TV” για μια ακόμα χρονιά αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Έτοιμη, όμως, να απογειώσει με το μπρίο της το κορυφαίο καρναβάλι της Κρήτης είναι και η εκρηκτική Ιωάννα Μαλέσκου, που ήδη ετοιμάζει... βαλίτσες για το Ρέθυμνο, καθώς και φέτος θα αναλάβει το έργο της τηλεοπτικής παρουσίασης του κορυφαίου καρναβαλικού θεσμού, που αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κρήτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που και πέρυσι έζησε τη μοναδική εμπειρία, ετοιμάζεται και φέτος να μεταφέρει τον παλμό του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Άλλωστε η λαμπερή Ιωάννα διαθέτει και την εμπειρία αλλά και τη μοναδική διάθεση να αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας στο Ρέθυμνο. Η ψήφος εμπιστοσύνης από τους διοργανωτές είναι δεδομένη και ήδη η Ιωάννα αλλά και η “ΚΡΗΤΗ TV” είναι στην πρώτη γραμμή για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, ένα από τα κορυφαία σε ολόκληρη τη χώρα.

Βέβαια η “ΚΡΗΤΗ ΤV” και φέτος ετοιμάζει “απόβαση” στο Ρέθυμνο, μιας και ως κορυφαίος περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός της χώρας έχει αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη του κορυφαίου καρναβαλιού της Κρήτης. Η μετάδοση της εκδήλωσης της μεγάλης παρέλασης θα είναι το μεγάλο γεγονός. Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, πέραν της Κρήτης, θα μεταδοθεί και από άλλους περιφερειακούς σταθμούς της χώρας μέσω του σήματος της “ΚΡΗΤΗ TV”, όπως επίσης και από το κανάλι της Αττικής “Blue Sky” του συμπατριώτη μας Νικηφόρου Κισσανδράκη. Στη δε Θεσσαλονίκη, η “ΚΡΗΤΗ TV” θα μεταφέρει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι μέσω του “Atlas TV”.

Μείνετε συντονισμένοι... Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές στο Ρέθυμνο με αποκλειστικό χορηγό επικοινωνίας την “ΚΡΗΤΗ TV”!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News