Πολιτισμός

Συνεχίζεται το sold out φεστιβάλ jazz στο Ηράκλειο

Το “Jazz in Progress-Heraklion Jazz Festival 2020” συνεχίζεται στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε το “Jazz in Progress-Heraklion Jazz Festival 2020” στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ανοίγοντας τον ομώνυμο κύκλο εκδηλώσεων.

Οι δύο πρώτες συναυλίες, του περασμένου Σαββάτου 25 Ιανουαρίου με το “Flying Jazz Trio” των Στέφανου Ανδρεάδη, Γιώργου Κοντραφούρη και Βασίλη Ποδαρά (η οποία ήταν sold out), και της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, με την Σαββίνα Γιαννάτου, τον Σπύρο Μάνεση και Λευτέρη Ανδριώτη, που γέμισε την αίθουσα “Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού” με το μοναδικό μουσικό πάντρεμα της έθνικ τζαζ με την κρητική λύρα, έδειξαν ότι το κοινό ανταποκρίνεται με θέρμη σε εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την μουσική σε όλες της τις μορφές.

Το “Jazz in Progress-Heraklion Jazz Festival 2020” συνεχίζεται στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, με καθημερινές συναυλίες από κορυφαίους μουσικούς και ερμηνευτές της τζαζ.

Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι Stavros Lantsias Quartet ft. Andreas Polyzogopoulos. Ο πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας έχει μια διαρκή και γόνιμη παρουσία σ’ αυτό που χαρακτηρίζουμε ως ποιητική ευρωπαϊκή διάσταση της σύγχρονης τζαζ. Η ποιοτική σύνθεση του κουαρτέτου του έρχεται να το αποδείξει για μια ακόμα φορά.

Η συναυλία, που ξεκινάει στις 9 το βράδυ, μεταφέρθηκε λόγω sold out στην αίθουσα “Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού”, για να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων που υπάρχει από το κοινό της Κρήτης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια