Πολιτισμός

Η αυθεντικότητα της Κρήτης μέσα από τη ματιά του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη

Ανακαλύψτε την «αυθεντικότητα της Κρήτης» το βασικό μήνυμα

Τα μαγευτικά αξιοθέατα της Μεγαλονήσου μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Παπαδουλάκη

Η αυθεντικότητα της Κρήτης αιχμαλωτίζει ο διάσημος σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης - Η αλήθεια και οι ομορφιές της σε ένα ξεχωριστό βίντεο από έναν άνθρωπο που «διψά» για ιστορίες. 

Την αυθεντικότητα της Κρήτης, τις ομορφιές της, τους ανθρώπους και την αλήθεια της, αυτά αιχμαλωτίζει ο διάσημος σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης στα γυρίσματα της νέας τουριστικής καμπάνιας του νησιού από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV, βρέθηκε στα γυρίσματα καταγράφοντάς αποκλειστικά Backstage.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του νησιού, σε μαγευτικά αξιοθέατα και γραφικά τοπία. 

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο οποίος έχει χτίσει σχέση συνεργασίας με την Περιφέρεια Κρήτης για την τουριστική προβολή του νησιού, επεσήμανε ότι αυτή η τουριστική καμπάνια επικεντρώνεται στον Κρητικό και την αλήθεια του.  

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει πολλές φορές καθηλώσει του Έλληνες μέσα από δημιουργίες που καταγραφούν με τον καλύτερο τρόπο μεγάλες αλήθειές. Άλλωστε ποιος μπορεί  να ξεχάσει την χριστουγεννιάτικη ταινία του 2015 που έγινε viral… «Οι επισκέπτες».

Ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως η ταινία μικρού μήκους «Ο αδερφός μου», ήταν «γροθιά στο στομάχι» στη συζήτηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια