Ένας άγιος Βασίλης με άμαξα στο 45ο Δημοτικό Σχολείο

Πολιτισμός
Ένας άγιος Βασίλης με άμαξα στο 45ο Δημοτικό Σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι με έλκηθρο αλλά με άμαξα κατέφτασε φέτος στο προαύλιο χώρο του 45ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου ο Άγιος Βασίλης, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στους μικρούς μαθητές

Τη μαγεία των Χριστουγέννων βίωσαν οι μαθητές του 45ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για λίγο πιο κοντά στον αγαπημένο τους Άγιο.

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στο σχολείο τους όχι με το έλκηθρό του αλλά με μια άμαξα σκορπώντας καραμέλες, χαμόγελα και χαρά στα παιδιά. Ενθουσιασμένοι οι μαθητές τον υποδέχτηκαν και του μετέφεραν δεκάδες επιθυμίες για τα δώρα που επιθυμούν.

Ο αγαπημένος «Άγιος» δεν εμφανίστηκε όμως μόνος καθώς είχε για παρέα ένα υπέροχο μαύρο άλογο και τα παιδιά απου φού έπαιξαν με τον Άγιο της καρδιάς τους, έτρεξαν να χαϊδέψουν το άλογο και να το ταΐσουν, επιβραβεύοντας για τον κόπο του να μεταφέρει τον  Άγιο Βασίλη στην αυλή του σχολείου τους.

Τα παιδιά έλαβαν τα δωράκια τους και διασκέδασαν όλοι μαζί με μουσική και χορό.

Εδώ και 3 χρόνια το 45 δημοτικό σχολείο Ηρακλείου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  δεν σταματά να εκπλήσσει τους μαθητές του, αφού κάθε χρόνο βρίσκει έναν ευρηματικό τρόπο για να οδηγήσει τον Άγιο Βασίλη στα λημέρια του σχολείου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News