Πολιτισμός

Τραγούδια των Beatles στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Ένα σύγχρονο musical από την Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων

“Love me do”! Ένα σύγχρονο musical με επιλεγμένα τραγούδια των “Beatles” σε διασκευή για τετράφωνο σύνολο ερμηνεύει απόψε, στο Πολιτιστικό Κέντρου Ηρακλείου, η Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ στην αίθουσα “Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού”.

Το λιμπρέτο της παράστασης επιμελούνται ο Πολυχρόνης Κουτσάκης και ο Γιώργος Καλούτσης, τη σκηνοθεσία και την κίνηση υπογράφουν η Μαρία Μυρωτή και η Μαρία Παΐζη-Ντίνου, τη μεταγραφή των τραγουδιών των “Beatles” επιμελείται ο Γιώργος Καλούτσης, την επιμέλεια των κοστουμιών έχουν η Μούκη Τσουρουνάκη και η Veronica Echenique, τα σκηνικά είναι του Γιώργου Σφυράκη και της Λαμπρινής Μποβιάτσου, την επιμέλεια των βιντεοπροβολών έχουν ο Γιάννης Γιαννικάκης και ο Γιώργος Σφυράκης. Τη Χορωδία διευθύνει ο Γιώργος Καλούτσης, ενώ βοηθός διευθυντή και πιανίστας της παράστασης είναι ο Νίκος Περάκης.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου “Λυρικό και μουσικό θέατρο”, στον οποίο περιλαμβάνονται παραστάσεις έργων όπερας, οπερέτας, musical, μουσικού θεάτρου, ζωντανές ή μαγνητοσκοπημένες δορυφορικές αναμεταδόσεις επιλεγμένων παραστάσεων όπερας, σε συνεργασία με τη Metropolitan Opera of New York (The MET: Live in HD).

Θα ακουστούν τα εξής τραγούδια: 1. “Michelle”, 2. “She loves you”, 3. “Girl”, 4. “Nobody I know”, 5. “Yesterday”, 6. “Little Child”, 7. “I want to hold your hand”, 8. “Honey pie”, 9. “Hello little girl”, 10. “Goodnight”, 11. “Α hard day”, 12. “Eleanor Rigby”, 13. “Lady Madonna”, 14. “Obladi, oblada”, 15. “Let it be”, 16. “Yellow submarine”, 17. “Octopus’s garden”, 18. “All my loving”, 19. “Ticket to ride”, 20. “Penny Lane”, 21. “Hello, goodbye”, 22. “If I fell in love”, 23. “When I am sixty-four”, 24. “In my life”, 25. “Help!”, 26. “All you need is love”, και 27. “Jude”.

Η διάθεση των εισιτηρίων, αξίας 10 και 12 ευρώ (γενικής εισόδου) και 8 ευρώ (μειωμένου) έχει ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν:

  1. Ηλεκτρονικά, από το online σύστημα που αξιοποιείται για πρώτη φορά από πολιτιστικό οργανισμό της Κρήτης, δίνοντας την ευχέρεια στο κοινό να δει όλες τις θέσεις με τις αντίστοιχες τιμές των εισιτηρίων, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται από τον σύνδεσμο: https://bit.ly/2M906Ep.
  2. Από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
  3. Από το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια