Πολιτισμός

Εκδηλώσεις

Η ιστορική «Λιλιπούπολη» στο Πολιτιστικό Κέντρο

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019, 9:00 μμ, Πολιτιστικό κέντρο

Γνωρίστε τα καμώματα των κατοίκων της που λάτρεψαν μικρά και μεγάλα παιδιά

Την ιστορική παράσταση για μεγάλους και παιδιά «Εδώ Λιλιπούπολη…» φιλοξενεί το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου σε μία συμπαραγωγή με τον Δήμο Ηρακλείου, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

"Τον κόσμο της Λιλιπούπολης και τα καμώματα των κατοίκων της, που λάτρεψαν μικρά και μεγάλα παιδιά μέσα από τραγούδια σε μουσική των Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Κυπουργού και Νίκου Χριστοδούλου, σε στίχους της Μαριανίνας Κριεζή, θα γνωρίσουμε και πάλι με τις φωνές της Σαβίνας Γιαννάτου, του Δώρου Δημοσθένους, του Γιάννη Ιδομενέως και της Διαμάντης Κριτσωτάκη.

Στη συναυλία συμμετέχει η μικτή χορωδία Φωνωδία (Διεύθυνση: Ιωάννης Ιδομενέως) σε συνοδεία των μουσικών: Θωμά Κοντογεώργη (πιάνο), Μαρίνου Γαλατσινού (κλαρινέτο,φλάουτο), Γιώργου Παναγιωτόπουλου (βιολί), Τάσου Μυσιρλή (βιολοντσέλο), Βαγγέλη Θάνου (κρουστά) και Χάρη Μέρμηγκα (κονταμπάσο). Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Θωμάς Κοντογεώργης.

Η παράσταση «Εδώ Λιλιπούπολη…» εγκαινιάζει τον Κύκλο | Σύγχρονη δημιουργία της πρώτης καλλιτεχνικής περιόδου του ΠΣΚΗ, έναν κύκλο συναυλιών και παραστάσεων που ερευνά και αναπτύσσει την θεματική των πρωτότυπων μουσικών συνθέσεων σε νέες φόρμες και με ρεπερτόριο του 21ου αιώνα".

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια