Πολιτισμός

«Για θύμισέ μου»: Ξεκίνησε το «ταξίδι» της ταινίας

Κατάμεστη η αίθουσα στο «Cineland Παντελής», στο Ρέθυμνο

Για πρώτη φορά εκτός των τειχών, αλλά για 4η φορά sold out η προβολή της ταινίας της Μαρίας Σβολιαντοπούλου, «Για θύμισέ μου», που άγγιξε τις ψυχές και μίλησε στις καρδιές των Ρεθυμνιωτών, στο κατάμεστο cine Παντελής, όπου και πέτυχε τον σκοπό της, με σειρά φορέων να προγραμματίζουν ενημερωτικές δράσεις για την άνοια.

Η ταινία πλέον βάζει πλώρη για Άγιο Νικόλαο και Χανιά, όπως και για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για θύμισέ μου τι είναι αγαπώ με την καρδιά μου, για θύμισέ μου τι είναι ψυχή, τι είναι αγάπη, έγνοια, τα αισθήματα που μας κάνουν ανθρώπους τη δύσκολη στιγμή, τότε που μας έχουν πραγματικά ανάγκη, τότε που έχουν ξεχάσει και ζούμε για τη μια στιγμή που ο άνθρωπός μας θα επανέλθει.

Η ταινία για το Alzheimer, της Μαρίας Σβολιαντοπούλου βρέθηκε εκτός των τειχών της γενέτειρας πόλης του Ηρακλείου, στο Ρέθυμνο, στην 4η κατά σειρά sold out προβολή της.

Οι συντελεστές και οι πρωταγωνίστριες Ανδριανή Αγγελιδάκη και Αμαλία Ζαργιανάκη συγκίνησαν και συγκινήθηκαν μεταφέροντας το μήνυμα της αφύπνισης, αλλά και της παρηγοριάς, ότι κανείς δεν είναι μόνος του σε αυτή την τόσο ψυχοφθόρα δοκιμασία.

Και η ταινία τα κατάφερε, αν μη τι άλλο αυτοδιοικητικοί και υγειονομικοί φορείς του Ρεθύμνου χαιρέτισαν το όλο εγχείρημα που αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό με ευαισθησία και ενδιαφέρον και σειρά δράσεων να προγραμματίνονται όπως ανακοινώθηκε κατά την προβολή. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια