7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στα Χανιά

Πολιτισμός
7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου και σημαντικές προσωπικότητες στη μεγάλη γιορτή της Τέχνης και του Πολιτισμού

Με την ταινία “Στέλλα” του Μιχάλη Κακογιάννη ξεκίνησε το 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

«Το 7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) πραγματοποιείται φέτος από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου με περισσότερες με 150 ταινίες στο κεντρικό του πρόγραμμα, με αρκετά και ιδιαίτερα παράλληλα προγράμματα, με 100 ανθρώπους από το χώρο του Κινηματογράφου και της εκπαίδευσης και άλλα πολλά.

Η κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων πλημμύρισε από κόσμο, φίλους του πολιτισμού και του κινηματογράφου που παρακολούθησαν την εμβληματική ταινία “Στέλλα” του Μιχάλη Κακογιάννη σε μια νέα ψηφιακή έκδοση για τις ανάγκες του Φεστιβάλ.»

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τίμησε με την παρουσία της και η γνωστή ηθοποιός κ. Τατιάνα Παπαμόσχου, βραβευμένη για την ταινία “Ιφιγένεια” του Μιχάλη Κακογιάννη.

«Οι εκ των διοργανωτών Περιφερειάρχης Κρήτης κ.Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογέρης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την ποιοτική άνοδο της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια και τόνισαν ότι θα την ενισχύσουν με κάθε δυνατό τρόπο και στο μέλλον, διότι αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό και την κοινωνία των Χανίων και ευρύτερα της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News