Πολιτισμός

Ηρακλειώτες σινεφίλ & λάτρεις του Κορεάτικου σινεμά σε μία ξεχωριστή προβολή

Προβολή ταινίας για τους λάτρεις του Κορεάτικου Κινηματογράφου

Έσπευσαν σινεφίλ και λάτρεις του κορεάτικου σινεμά για να απολαύσουν μία ξεχωριστή προβολή

Μία δραματική ταινία με ελληνικούς υπότιτλους, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Ηρακλειώτες σινεφίλ.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Κορεάτικο Κινηματογράφο και το σενάριο βασισμένο στην πραγματική ιστορία ενός αναρχικού και επαναστατικού αριβιστή, θα προβληθεί στο Ηράκλειο, σε μία βραδιά αφιέρωμα στον Κορεάτικο Κινηματογράφο.

Την βραδιά κινηματογράφου διοργάνωσαν η πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας σε συνεργασία με το Korea Foundation (πολιτιστικό ίδρυμα «Κορέα»), με την είσοδο ελεύθερη για όλους εκείνους που ήθελαν να απολαύσουν την ταινία με τίτλο «Anarchist from Colony».

Πρόκειται για μία δραματική ταινία με ελληνικούς υπότιτλους στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ι Τζε-χουν, ΤΣΕ Χι-σου, ΚΙΜ Ιν-ου, Κγουον Γιουλ. Η ταινία είναι βασισμένη στην ιστορία ενός αναρχικού και επαναστατικού ακτιβιστή, τον Πακ Γιολ, κατά τη διάρκεια την Ιαπωνικής αποικιοκρατικής εποχής.

Αφού ο μεγάλος σεισμός Κάντο πλήτει το Ιαπωνικό νησί, αρχίζει το χάος. Για να ηρεμήσουν το άγχος των ανθρώπων, η Ιαπωνική Βουλή αποφασίζει να συλλάβει έναν νεαρό άνδρα, τον ΠΑΚ Γιολ για παραδειγματισμό.

Αντί να αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ο Πακ Γιολ, μαζί με τη σύμμαχο και ερωμένη του, Κάνεκο Φούμικο, εξομολογείται την προσπάθειά του να δολοφονήσει τον διάδοχο του θρόνου.

Την ταινία φιλοξένησε ο Κινηματογράφος «Τεχνόπολις»

Την ταινία παρακολούθησε, έδωσε μεταξύ άλλων και ο επίτιμος πρόξενος νότιας Κορέας στην Κρήτη ο κ. Αντώνης Καράτζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια