«Για θύμισέ μου»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ - Δείτε σκηνές από την ταινία!

Πολιτισμός
«Για θύμισέ μου»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ - Δείτε σκηνές από την ταινία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά σκηνές από την πολυαναμενόμενη ταινία

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Για θύμισέ μου», η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στον κινηματογράφο «Αστόρια».

Μάλιστα, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία αφιερωμένη στη μάστιγα του 21ου αιώνα: Το Αλτσχάιμερ, μέσα από το προσωπικό βίωμα της Μαρίας Σβολιαντοπούλου, η παραγωγή της οποία έγινε στην Κρήτη.

Η προπώληση των εισιτηρίων, για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στο κινηματοθέατρο «Αστόρια», στην Πλατεία Ελευθερίας.

Τα έσοδα από την προβολή της ταινίας έχει προγραμματιστεί να διατεθούν σε οργανισμούς για το Αλτσχαιμερ αλλά και σε άλλους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς. Η όλη προσπάθεια ήδη τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πανελλήνιου Οργανισμού Νόσου Αλτσχάιμερ ενώ σταδιακά προστίθενται κι άλλοι φορείς στην υποστηρικτική ομάδα του «Για θύμισε μου».

Όλα ξεκινούν όταν ένα «γκρουπ θέραπι» φροντιστών ατόμων με Αλτσχάιμερ συναντιέται με σκοπό να μιλήσει για τους φόβους, τις ενοχές, τις άσχημες και καλές στιγμές που έζησε. Μέσα στην ομάδα αυτή βρίσκεται η Ελένη. Πρόκειται για μία νέα φροντιστή, που δεν μπορεί να δεχτεί πως η μητέρα της δεν θα την θυμάται. Στιγμές έντονης αγωνίας και πόνου διαδραματίζονται και πρωταγωνιστούν στη ζωή της. Όχι όμως για πολύ. Γιατί κάποια στιγμή φτάνει η ώρα της αποδοχής…

Δείτε το τρέιλερ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News