Wheeling2help: Μία έκθεση γεμάτη εικόνες, εμπειρίες και συναισθήματα!

Πολιτισμός
Wheeling2help: Μία έκθεση γεμάτη εικόνες, εμπειρίες και συναισθήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 42 φωτογραφίες εθελοντών μας που αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους

Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του Wheeling2help είναι γεγονός!

Μία έκθεση γεμάτη… εμπειρίες, εικόνες και συναισθήματα, είναι η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του Wheeling2help, την οποία διοργανώνει η Ομάδα Α.Τ.ΑΧ.Τ.Ο.Ι στο Πολύκεντρο Νεολαίας, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 8 το βράδυ.

Ο τίτλος της έκθεσης δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον «Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ», και μέσα από την έκθεση η ομάδα θα προσπαθήσει να μας μεταφέρει εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ που έκανε στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία τρία χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι εθελοντές μας από 12 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους.

Το Wheeling2help και τις δράσεις του θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όσοι επισκεφθούν τη φωτογραφική έκθεση μόνο για μία μέρα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 42 φωτογραφίες εθελοντών μας που αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους.

Στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται αποσπάσματα από τις παραπάνω δράσεις, καθώς και εντυπώσεις και μαρτυρίες από όσους συμμετείχαν σε αυτές. 

Πληροφορίες έκθεσης: Πολύκεντρο Νεολαίας, Ανδρόγεω 4

Συνδιοργάνωση: Α.Τ.ΑΧ.Τ.Ο.Ι

Το Wheeling2help είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Περισσότερα ΕΔΩ

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου πετάμε για το Ηράκλειο και σας περιμένουμε μαζί με την ομάδα Α.Τ.ΑΧ.Τ.Ο.Ι στο Πολύκεντρο Νεολαίας στις 20.00 για να πούμε τα νέα μας και τα σχέδιά μας. Είσοδος Ελεύθερη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News