Πολιτισμός

Προβολή ταινίας για τους λάτρεις του Κορεάτικου Κινηματογράφου

Βραδιά Κορεάτικου Κινηματογράφου στο Ηράκλειο

Μία ταινία βασισμένη στην πραγματική ιστορία ενός αναρχικού και επαναστατικού αριβιστή, θα προβληθεί στο Ηράκλειο, σε μία βραδιά αφιέρωμα στον Κορεάτικο Κινηματογράφο.

Την βραδιά κινηματογράφου διοργανώνουν η πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας σε συνεργασία με το Korea Foundation (πολιτιστικό ίδρυμα «Κορέα») και η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 19:30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους λάτρες του Κορεατικού κινηματογράφου, αλλά και όχι μόνο, για να απολαύσουν την ταινία με τίτλο «Anarchist from Colony».

Πρόκειται για μία δραματική ταινία με ελληνικούς υπότιτλους στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ι Τζε-χουν, ΤΣΕ Χι-σου, ΚΙΜ Ιν-ου, Κγουον Γιουλ.

Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία ενός αναρχικού και επαναστατικού ακτιβιστή, τον Πακ Γιολ, κατά τη διάρκεια την Ιαπωνικής αποικιοκρατικής εποχής.

Αφού ο μεγάλος σεισμός Κάντο πλήτει το Ιαπωνικό νησί, αρχίζει το χάος. Για να ηρεμήσουν το άγχος των ανθρώπων, η Ιαπωνική Βουλή αποφασίζει να συλλάβει έναν νεαρό άνδρα, τον ΠΑΚ Γιολ για παραδειγματισμό.

Αντί να αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ο Πακ Γιολ, μαζί με τη σύμμαχο και ερωμένη του, Κάνεκο Φούμικο, εξομολογείται την προσπάθειά του να δολοφονήσει τον διάδοχο του θρόνου.

Την ταινία φιλοξενεί ο Κινηματογράφος «Τεχνόπολις»  (Τοποθεσία: Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116 Αμουδάρα Γαζίου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια