Πολιτισμός

Δήμος Φαιστού: Το «ευχαριστώ» για την εκδήλωση στο Σπύρο Σηφογιωργάκη

Ήταν μια εκδήλωση με παρουσία σημαντικών καλλιτεχνών της κρητικής μουσικής

Ο Σπύρος Σηφογιωργάκης, μια έντονη προσωπικότητα της κρητικής μουσικής που με τη λύρα του εξύψωνε τον πολιτισμό του τόπου, ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, την οποία πλαισίωσαν μουσικά, άτομα που βρέθηκαν μαζί του, άτομα που διδάχθηκαν, άτομα που όπως είπαν δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

 Το ευχαριστήριο μύνημα του Δήμου Φαιστού για την βραδιά αυτή:

«Ο Δήμος Φαιστού θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση τιμής στον Σπύρο Σηφογιωργάκη, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο του Δημαρχείου Φαιστού, στην πλατεία Λ.Κλάδου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Τους καλλιτέχνες με τα συγκροτήματα τους που έπαιξαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς: Αλεφαντινό, Βερδινάκη, Γαργανουράκη, Γκερεδάκη, Κακκουδάκη-Πετσάκη, Καλεμάκη-Labyrythmo, Λεκάκη, Μανιουδάκη, Μεσσαριτάκη, Μπικάκη, Σεβαστάκη, Σπινθάκη, Φραγκιαδάκη. Ευχαριστεί επίσης τον Γιώργο Βιτώρο, που παρουσίασε την εκδήλωση, αλλά και τις Σχολές Κρητικών Χορών Κωστή Γεωργιλαδάκη, για την συμμετοχή τους με την παρουσίαση κρητικών χορών.

Τους μαντιναδολόγους και ποιητές, που πλαισίωσαν την βραδιά με τους στίχους τους. Την οικογένεια του Σπύρου Σηφογιωργάκη, για το φωτογραφικό υλικό και την άψογη συνεργασία. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλιάς, για την προσφορά του με τα καθίσματα. Τον Γιώργο Χαλκιαδάκη για την προσφορά του, με ξηρούς καρπούς, για το κέρασμα της εκδήλωσης. Τα μέσα επικοινωνίας και το ΚΡΗΤΗ ΤV που προέβαλαν την εκδήλωση. Τέλος ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε και αγκάλιασε την εκδήλωση αυτή

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια