«Ορεινές συμφωνίες»: Η ταινία για την ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Κρήτη
«Ορεινές συμφωνίες»: Η ταινία για την ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε αναμένεται η πρεμιέρα στους κινηματογράφους

Στις 31 Οκτωβρίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους από την «Feelgood» ταινία αφιερωμένη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η ταινία τιτλοφορείται “Ορεινές συμφωνίες” και δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα “Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης”.

Μια ταινία για τον άνθρωπο πίσω από τον πολιτικό, που με τις απόψεις, τις επιλογές και κυρίως τη στάση του αγαπήθηκε, αλλά και αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο σύγχρονο πολιτικό στη χώρα μας.

Αποτυπώνονται στιγμές της ζωής τού εμβληματικού Έλληνα πολιτικού μέσα από σπάνιο υλικό και συνεντεύξεις, ενώ κεντρικό στοιχείο είναι η σχέση του με τη φύση και το περιβάλλον.

Στην ταινία παρουσιάζεται για πρώτη φορά απόσπασμα της τελευταίας συνέντευξης που έδωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 20 μέρες πριν τον θάνατό του. Τα έσοδα της ταινίας θα διατεθούν για την προστασία και αναγέννηση της αμπελιτσιάς, ενδημικού δέντρου των Λευκών Ορέων.

Συντελεστές της ταινίας είναι οι εξής: Παραγωγή “Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης”, σενάριο-σκηνοθεσία Βαγγέλης Ευθυμίου, φωτογραφία Βαγγέλης Κουλίνος, μουσική Βαγγέλης Παπαθανασίου, οργάνωση παραγωγής Μυρτώ Βουνάτσου, εκτέλεση παραγωγής LandArt Productions.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 80 λεπτά.

Το trailer της ταινίας:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News