«The Greatest Variety Show»: Ένα υπερθέαμα, για τους… Κρητικούς από την Sailing Jazz Company

Πολιτισμός
«The Greatest Variety Show»: Ένα υπερθέαμα, για τους… Κρητικούς από την Sailing Jazz Company

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μαγεία, κωμωδία και χορό, το θέαμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 0 μέχρι 99 χρονών!

Η Virginia Carbone ίδρυσε το «Sailing Jazz Company» στην Κρήτη το 2005. Από τότε η εταιρεία παράγει επιτυχημένες επαγγελματικές παραστάσεις για τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κρήτης καθιστώντας την καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς τη μεγαλύτερη εταιρεία στο είδος της στην Κρήτη.

Το 2019 η «Sailing Jazz Company» παράγει 12 διαφορετικές παραστάσεις με 18 διεθνείς καλλιτέχνες. Η ποικιλία των προγραμμάτων περιλαμβάνει μαγεία (Quick-Change / Γρήγορη-Αλλαγή, ψευδαισθήσεις, comedy) διεθνείς χορευτικές εκδηλώσεις (showgirls, κλασικό, κλακέτες, modern-jazz…), water-ballet με συγχρονισμένη κολύμβηση, μαύρο-θέατρο και «aerial» ακροβατικά.

Ακολουθώντας μεγάλη παράκληση από το τοπικό κοινό, η Sailing Jazz Company αποφάσισε να παρουσιάσει ένα θέαμα που απευθύνεται σε Κρητικούς και όχι μόνο σε τουρίστες. Δεν υπάρχει καλύτερο γεγονός από το Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2019 γι’ αυτό το σκοπό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καλύτερα νούμερα από τις 12 παραγωγές της SJC, όλες ενσωματωμένες μέσα σε ένα μεγάλο πολυμορφικό θέαμα.

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μάγοι, το ντουέτο Virginia & Franco, παρουσιάζουν την εκπληκτική τέχνη του «Quick-Change» (ή Γρήγορη Αλλαγή).

Το Quick - Change είναι το παρακλάδι της μαγείας όπου οι καλλιτέχνες αλλάζουν κοστούμια μαγικά σε μισό δευτερόλεπτο μπροστά στους θεατές. Το Quick-Change έγινε γνωστό παγκοσμίως μετά από την μεγάλη επιτυχία του που είχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «America’s got talent».

Άλλα επιτυχημένα δρώμενα που παρουσιάζονται από την Virginia & Franco είναι νούμερα «απόδρασης» συνδυασμένα με κωμικά σκετς τα οποία θα αφήσουν τους θεατές έκπληκτους μια στιγμή, και με κομμένη την ανάσα από το γέλιο αμέσως μετά.

Δύο Aerial ακροβάτες παράγουν εντυπωσιακές χορογραφίες, αιωρούμενοι από 5 μέτρα ψηλά στον αέρα με πανί και εναέρια αιωρούμενα στεφάνια. Αυτή η τέχνη συνδυάζει την χάρη και την ομορφιά του χορού με ακροβατικές δεξιότητες και την αδρεναλίνη ενός παράγοντα υψηλού κινδύνου!

Όλη η παράσταση υποστηρίζεται από 5 επιπλέον επαγγελματίες χορεύτριες οι οποίες εμπλουτίσουν την ενέργεια και την λάμψη με μοντέρνους και pop χορούς, όμορφα φτερά, εκπληκτικά ειδικά φωτιστικά εφέ, λέιζερ, μαύρο θέατρο και παραστάσεις με φωτιά.

Το θέαμα είναι γεμάτο από ενέργεια και γρήγορο ρυθμό σε μια συνεχή ροή και θα περιλαμβάνει επίσης στιγμές από συμμετοχή των θεατών.

Με μαγεία, κωμωδία και χορό, το θέαμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 0 μέχρι 99 χρονών! Ένα θέαμα όπου και οι ενήλικες και τα παιδιά θα έχουν μεγάλη ικανοποίηση και θα συνεχίζουν να το συζητούν για μέρες!

Ονομασία θεάματος: THE GREATEST VARIETY SHOW

Τόπος: ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ

Ημερομηνία: Σάββατο 14/09/2019

Διάρκεια: 90+ λεπτά

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Virginia Carbone

Παραγωγή: Sailing Jazz Company

Είσοδος: 10€ (παιδιά 4-12 ετών: 7€)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ online: www.sailingjazzcompany.com

και στα ταμεία του Κηποθεάτρου Καζαντζάκη (καθημερινά 09.00-21.00)

Περισσότερες πληροφορίες:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News