Πολιτισμός

PhotoSapiens - «Mind your own business»: «Ταξιδεύει» Αγγλία για μία… μοναδική εμφάνιση

Στο Λονδίνο θα παρουσιαστεί η έκθεση «mind your own business»

Το πρώτο κλικ έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2016 και στις 7 Απριλίου 2017 ολοκληρώθηκε ένα… διαφορετικό φωτογραφικό project με θέμα τα επαγγέλματα.

Σε αυτόν τον 1,5 χρόνο, πενήντα - περίπου - άνθρωποι τους τίμησαν, τους εμπιστεύτηκαν και τους βοήθησαν να δημιουργήσουν μία πρωτότυπη δουλειά, βοηθώντας παράλληλα το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Ο λόγος για το project των PhotoSapiens, το οποίο, τώρα, «φεύγει» από τα σύνορα της Ελλάδας και ταξιδεύει στο… Λονδίνο, μετονομάζεται σε «mind your own business» και θα βρίσκεται στο χώρο τέχνης ArtFix London, από τις 6 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι στη σελίδα τους στο Facebook:

«Η δημιουργική μας ομάδα φτιάχνει βαλίτσες για τα ταξιδέψει ένα Project που ξεκίνησε το 2016. Μέσα σε αυτά τα χρόνια αυτή η ''δουλειά'' έκανε τις βόλτες της, έδειξε την ταυτότητα της ομάδας και συστήθηκε με ανθρώπους δημιουργικούς. Κόσμος πολύς είδε τις εικόνες μας, βοηθήσαμε μέσα από την τέχνη της εικόνας στο μέτρο του δυνατού, δομές που χρειάζονται υποστήριξη. Το κυριότερο από όλα είναι πως κάποιες φορές έχουμε την ευκαιρία ανθρώπους που θαυμάζουμε για την δουλειά τους να συνεργαζόμαστε μαζί τους.

Στην συγκεκριμένη συγκυρία το video της έκθεσης ''mind your own business'' αλλά και η αισθητική επεξεργασία όλων των εικόνων είναι από έναν άνθρωπος που εδώ και τρία χρόνια θαυμάζουμε, εκτιμούμε το ταλέντο και ακούμε καθετί που έχει να μας πει, όπου πολλές δουλειές που βγαίνουν από τα χέρια του μπορείς να τις χαζεύεις και να τις κοιτάς ξανά και ξανά. Δεν είναι απλά ο δάσκαλος μας, αλλά φίλος μας… Νικόλα Λεβεντάκη σε ευχαριστούμε.»

Δείτε το πρωτότυπο βίντεο τους:

Γνωρίστε τους PhotoSapiens ΕΔΩ.

Σχόλια