Κονδυλάκεια 2019: Μουσική περιπλάνηση στα Αμιρά από την Χορωδία Δήμου Βιάννου «Στάθης Μάστορας»

Πολιτισμός
Κονδυλάκεια 2019: Μουσική περιπλάνηση στα Αμιρά από την Χορωδία Δήμου Βιάννου «Στάθης Μάστορας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Σάββατο,24 Αυγ 2019, 21:00
Κεντρική πλατεία Αμιρών στην Βιάννο
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Με μουσικές παραστάσεις  που περιλαμβάνουν τραγούδια του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου, που θα ερμηνεύσει η Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ορέστη Κουσαθανά, συνεχίζονται το Σάββατο 24 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Αμιρά  τα Κονδυλάκεια 2019 στον Δήμο Βιάννου. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Δήμο Βιάννου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμιρών.

 Ώρα έναρξης είναι στις 21:00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Μουσική μας περιπλάνηση συνεχίζεται. Η μεικτή Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας» μας ταξιδεύει στο «Μπαξέ τσιφλίκι» και σ’ «Ακρογιαλιές δειλινά», μας θυμίζει πως «Το πέλαγο είναι βαθύ κι η αγάπη είναι μεγάλη»! ενώ  και το σπουδαίο τραγούδι του Τσιτσάνη «Μην απελπίζεσαι και δεν θα αργήσει», με τις τόσες πολλές αλληγορικές έννοιες αποκτά άλλο  διαφορετικό νόημα.

Μετά την Δημοτική Χορωδία η βραδιά θα συνεχιστεί με τη  Μαρία Κωστάκη με την τόσο όμορφη και ιδιαίτερη φωνή της,  την οποία θα  συνοδεύσουν οι Νίκος και Μανώλης Ψαραδάκης (μπουζούκια-μπαγλαμάς και Β' φωνές) και ο Διαμαντής Αργυριάδης (κιθάρα-τραγούδι) σ' ένα αφιέρωμα στο καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News