Πολιτισμός

Συναυλία

Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στο Ρέθυμνο και τραγουδά για τα ΑμεΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, 8:00 μμ, Λόφος Φορτέτζας

Συγκινημένη η τραγουδίστρια αποδέχτηκε την πρόσκληση - Στόχος να αγοραστεί ένα minibus

Είναι γονείς και φίλοι ανθρώπων που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, ώστε τα παιδιά τους να μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους όταν αυτοί δε θα μπορούν να είναι πια κοντά τους...

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου διοργανώνει συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο Λόφο Φορτέτζας στο Ρέθυμνο, αύριο, Τρίτη 20 Αυγούστου, στις 20:00 για να αγοραστεί μέσο μεταφοράς φιλικό προς ΑμεΑ.

Εδώ και 12 χρόνια ο καθ’ όλα ενεργός σύλλογος έχει δημιουργήσει κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 4 - 18 ετών, όπως και κοινωνικό στέκι ΑμεΑ για τους ενήλικες.

Τώρα, με το λεωφορείο θα μπορέσουν να αυτονομηθούν ακόμα περισσότερο οι ωφελούμενοι και να βοηθηθούν στην καθημερινότητά τους οι γονείς. Συγκινημένη δέχθηκε την πρόταση του συλλόγου η Νατάσσα Μποφίλιου που ζει εκ του σύνεγγυς στο οικείο της περιβάλλον αντίστοιχη περίπτωση.

Μεγάλοι χορηγοί η περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ρεθύμνου και το ΚΤΕΛ, όπως και σημαντικός αρωγός ο σύλλογος εθελοντών Σύνπολις.

Η Νατάσσα Μποφίλιου με χαρά και συγκίνηση δέχθηκε να τραγουδήσει για την αγορά του πολύτιμου minibus. Η επιτυχία θεωρείται δεδομένη, χάρις και στην ίδια την ερμηνεύτρια με αυτή τη δυναμική ευαισθησία που τη διακρίνει και τις τόσες συγκινήσεις μας έχει χαρίσει.

Σχόλια