Πολιτισμός

Μία μοναδική θεατρική παράσταση από την ομάδα του Κέντρου ψυχικής Υγείας

Ερασιτέχνες ηθοποιοί βάζουν ψυχή στις ερμηνείες τους και υπόσχονται νέα ταξίδια μέσα από την τέχνη του θεάτρου

Εδώ και 6 χρόνια, η Εθελοντική Θεατρική ομάδα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στο Ρέθυμνο κάθε τέλος της εκπαιδευτικής περιόδου, παρουσιάζει στο κοινό θεατρικά αποσπάσματα.

Φέτος για πρώτη φορά τον Ιούλιο θα παρουσιαστεί μια κανονική θεατρική παράσταση, ενώ όπως κάθε Σεπτέμβρη, ανανεώνεται το ραντεβού για νέα ταξίδια μέσα από την τέχνη του θεάτρου.

Από Ψυχής Εθελοντής, Νέος Τώρα Ηθοποιός - ΑΨΕΝΤΗ, η Εθελοντική Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στο Ρέθυμνο, που εδώ και 6 χρόνια έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε 150 ανθρώπους, λήπτες και μη υπηρεσιών ψυχικής υγείας και υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του διακεκριμένου Ρεθυμνιώτη ηθοποιού και σκηνοθέτη, Βαγγέλη Λιοδάκη.

Παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από τις «Τρωάδες», ποιήματα για τη μετανάστευση και τη προσφυγιά, αποσπάσματα Μυθιστορημάτων Ελλήνων και Ξένων Συγγραφέων και αποσπάσματα από τη παράσταση «Η λέξη Πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» του Ματέι Βισνιέκ, η οποία μάλιστα θα παρουσιαστεί αυτοτελώς σαν θεατρική παράσταση, η πρώτη της ομάδας, τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ραντεβού λοιπόν τον Σεπτέμβρη με την Εθελοντική Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στο Ρέθυμνο, σε νέες αναζητήσεις και περιπέτειες μέσα από το θέατρο για όλους.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια