Η Silsil Ism θα ζωγραφίζει... χορεύοντας στις Άνω Ασίτες

Πολιτισμός
Η Silsil Ism θα ζωγραφίζει... χορεύοντας στις Άνω Ασίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,23 Ιουν 2019, 19:00
Πλατεία στις Άνω Ασίτες
Ο Κλήδονας αναβιώνει σε άλλο ένα ακόμη μέρος της Κρήτης και στις Άνω Ασίτες θα μας προσφέρουν ένα θέαμα που κανείς από εμάς δεν πρέπει να χάσει

Η μέρα πλησιάζει για ένα βράδυ στις Άνω Ασίτες που θα σας μείνει αξέχαστο.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου από τις 19:00, ξεκινήστε για την πανέμορφη πλατεία, στον Αη Γιάννη, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του καλοκαιριού και τον Κλήδονα.

Με παραδοσιακά, παγανιστικά, θεατρικά και διεθνούς εμβέλειας εικαστικά δρώμενα.

Στις 19:00 η Silsil Ism από την μακρινή και σαγηνευτική Ιαπωνία, θα αφήσει το καλλιτεχνικό της αποτύπωμα, σε συγκεκριμένο τοίχο της πλατείας, με συνοδεία ζωντανής μουσικής από το Ξέφρενο Αερόστατο. Ένα μοναδικό εικαστικό θέαμα που θα παρουσιαστεί σε μορφή παράστασης, όπως μόνο η διάσημη καλλιτέχνιδα ξέρει να δίνει!

Στην συνέχεια, θα ανοίξουμε όλοι μαζί το λαήνι και θα τηρηθεί όλο το τελετουργικό που οι ρίζες του κρατούν από τα αρχαία χρόνια.

Κατόπιν, θα ανάψουμε φωτιά για να κάψουμε τα μαγιάτικα μας στεφάνια και να πηδήξουμε πάνω από αυτήν.

Και η βραδιά θα κλείσει με μια άκρως ποιοτική και ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη, σε σκηνοθεσία του Ζαχαρία Περογαμβράκη και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete.

Παίζουν: Zacharis Perogamvrakis, Χρήστος Συρμακέζης, φωνή: Τάσος Χαλκιάς

Πάρτε τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, την οικογένειά σας, την φίλη σας, τον φίλο σας και ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα και μια αξέχαστη βραδιά!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News