Mariano Chicho Frumboli: Ο… Messi του τάνγκο ξανά στην Κρήτη!

Πολιτισμός
Mariano Chicho Frumboli: Ο… Messi του τάνγκο ξανά στην Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Αργεντινή στο… Ρέθυμνο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ τάνγκο «A los Amigos»  

Στο Ρέθυμνο επιστρέφει και φέτος ο… Messi τάνγκο, ο αργεντινός μαέστρος Mariano Chicho Frumboli.

Ο μαέστρος, που επισκέπτεται τη χώρα μας σταθερά τα τελευταία 6 χρόνια στο πλαίσιο του φεστιβάλ τάνγκο Ρεθύμνου A los Amigos, το οποίο διοργανώνεται από την ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου TangoCultural κάθε Σεπτέμβρη, θα βρίσκεται στo Ρέθυμνο για ακόμη μια φορά ως καλεσμένος της ομάδας το τριήμερο 7-9 Ιουνίου.

Αφορμή της επίσκεψης είναι ένα μοναδικό σεμινάριο για επαγγελματίες χορευτές, το οποίο διοργανώνεται για  δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  στο Ρέθυμνο από την υπεύθυνη της ομάδας Σ. Γαλανάκη, η οποία συνεργάζεται συστηματικά με τον Αργεντινό άσσο από το 2004. Στο σεμινάριο συμμετέχουν χορευτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και στόχο έχει να μεταλαμπαδεύσει στις νεότερες γενιές δασκάλων όλη τη γνώση και τις τελευταίες "ανακαλύψεις" στο πεδίο της κίνησης από τον ίδιο τον άνθρωπο που τις δημιούργησε! Ένα πραγματικό δώρο που ο μαέστρος προσφέρει στο τάνγκο της Κρήτης!

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί βραδιά τάνγκο προς τιμήν του μαέστρου στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών (Εθν. Αντιστάσεως 82) με show από δύο καταξιωμένα ζευγάρια της ελληνικής σκηνής, τους Ρεθυμνιώτες δασκάλους της ομάδας TangoCultural Πέννυ Κουλεντάκη & Δημήτρη Δημητριάδη και τους Θεσσαλονικείς, Μάγδα Βουκελάτου & Χρήστο Γλώσση. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει ο Στέργιος Γκόγκας (Αθήνα). Ώρα έναρξης 22.30.

Μια πραγματικά μεγάλη τιμή για το τάνγκο στο Ρέθυμνο αλλά και για τη σκηνή της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα η παρουσία του θρυλικού αυτού μαέστρου σε μια κατά τα άλλα τοπική διοργάνωση αλλά και η σταθερή του συνεργασία με την ομάδα TangoCultural

Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά μια αληθινή ιδιοφυΐα, έναν δημιουργό, που όμοιός του δεν υπάρχει εν ζωή σήμερα, και να απολαύσουν δύο καταπληκτικά shows, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στη μεγάλη βραδιά του Σαββάτου προς τιμήν του.

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων:

6970306660, Σ. Γαλανάκη-ομάδα TangoCultural Ρεθύμνου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News