Πολιτισμός

Έκθεση Φωτογραφίας

Οι «Ημέρες Φωτογραφίες» μας παρουσιάζουν το έργο του Κώστα Ηλιάκη

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019, 8:00 μμ, Πολύκεντρο Νεολαίας

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε τις φωτογραφίες του ερασιτέχνη φωτογράφου

Χάρη στις «Ημέρες Φωτογραφίας» θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο Ηράκλειο μοναδικές εικόνες που μας έρχονται μέσα από τον φακό του ερασιτέχνη φωτογράφου Κώστα Ηλιάκη.

Το έργο του θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου που βρίσκεται στην Ανδρόγεω 2.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο των «Ημερών Φωτογραφίας», που προετοιμάζει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού του Δήμου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Εθελοντισμού, με στόχο να αναδείξει το έργο καλλιτεχνών φωτογράφων της Κρήτης. Ο Κώστας Ηλιάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης το 1969.

Από το 1998 ζει στο Ηράκλειο, όπου και εργάζεται ως διαφημιστής και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών. Μιλώντας για την πορεία του την καλλιτεχνική φωτογραφία, σημειώνει: «Από παιδί ακούω και ταξιδεύω με τη μουσική. Ζω με εικόνες. Το 2005 απέκτησα μια canon μηχανή και αποφάσισα να τραβώ μόνος μου τις διαφημιστικές φωτογραφίες Το 2015 αποφάσισα να ασχοληθώ με την καλλιτεχνική φωτογραφία. Φωτογραφίζω γιατί θέλω να αιχμαλωτίζω την στιγμή και να την κρατώ στην αιωνιότητα».

Τον καλλιτέχνη θα προλογίσει η υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης, κα Ελένη Φαραγκουλιτάκη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια