Πολιτισμός

Εκδηλώσεις μνήμης και διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών από Έλληνες της Γερμανίας

Απόψε, από την Ομάδα Εργασίας «Angreifbare-Traditionspflege»

Η Ομάδα Εργασίας «Angreifbare-Traditionspflege», που έχει βάλει στόχο να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη τους αυτουργούς ναζί μέσω ιστορικών ερευνών, διοργανώνει εκδηλώσεις μνήμης και διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών.

Απόψε, λοιπόν, μαζί με άλλους Έλληνες, Αλβανούς και Γερμανούς συναγωνιστές η ομάδα εργασίας θα μετάσχει σε σημαντικές εκδηλώσεις αντιφασιστικής μνήμης και διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών στη Βαυαρία.

Στο Μόναχο και το Μίτενβαλντ, την έδρα της 1ης μεραρχίας Ορεινών Καταδρομών («το Αιματοβαμμένο Εντελβάις», που κατέσφαξαν χιλιάδες πολίτες στη Γαλλία, τη Σοβιετική Ένωση, τα Βαλκάνια και κατέληξαν στην Ελλάδα όπου διέπραξαν μερικά από τα πιο φοβερά μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Μουσιωτίτσα, Κομμένο, Λυγκιάδες, Παραμυθιά, μερικά από τα Ολοκαυτώματα όπως και η Σφαγή των Ιταλών της Κεφαλονιάς είναι μερικά μόνο από τα Ολοκαυτώματα της διαβόητης 1ης Ορεινής Μεραρχίας Καταδρομών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Και οι βετεράνοι σφαγείς μαζεύονται κάθε χρόνο στις αρχές Ιουνιίου στο Μύτενβαλντ, στην έδρα του Αιματοβαμένου Εντελβάις και τιμούν τη μνήμη των σφαγέων σε μία συνάθροιση του αίσχους! Ούτε ένα δάκρυ για τα θύματά τους!

Απέναντι σε αυτή την επαίσχυντη συνάθροιση βετεράνων εγκληματιών πολέμου, μελών των οικογενειών τους και ιδεολογικών θαυμαστών τους, οργανώνονται σημαντικές εκδηλώσεις από Γερμανούς αντιφασίστες. Ομιλίες, διαδηλώσεις, συνεντεύξεις, κινηματογραφικές προβολές και άλλες εκδηλώσεις αντιφασιστικής μνήμης και διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, μέσα στην καρδιά του θηρίου! Εκεί απ´ όπου ξεκίνησαν οι σφαγείς και σήμερα οι απόγονοί τους συνεχίζουν να οργανώνουν επαίσχυντες εκδηλώσεις, με τις ευλογίες μάλιστα και τη συμμετοχή του «δημοκρατικού» γερμανικού κράτους! Και ήδη η παρουσία μας στη Γερμανία προκάλεσε τη διαμαρτυρία των βετεράνων  ναζί εγκληματιών πολέμου!

Σε συνεργασία με γνωστές αντιναζιστικές οργανώσεις, συνδικάτα και δημοκράτες από τη Γερμανία αναδεικνύουμε, μέσα στην καρδιά της Γερμανίας, το Ολοκαύτωμα της Ελλάδας από το Γ´ Ράιχ και τις αξιώσεις της χώρας μας για τις γερμανικές οφειλές δίνοντας ώθηση στον ιερό μας αγώνα. Έναν αγώνα που συνεγείρει τους Έλληνες και συσπειρώνει και τους Γερμανούς δημοκράτες!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια