European School Radio: Το βραβείο ξανά στο «Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή»!

Πολιτισμός
European School Radio: Το βραβείο ξανά στο «Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά βραβεύεται το νηπιαγωγείο «Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή»

Το Νηπιαγωγείο του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή» διέπρεψε με μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος "Καν το ν’ ακουστεί 2019" με θέμα: «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους», του Υπουργείου Παιδείας.

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από την Επιστημονική Εταιρία «Διαθεματικό Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας» με τον διακριτικό τίτλο: European School Radio (το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο), την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι μαθητές των τμημάτων του Νηπιαγωγείου βραβεύτηκαν για το ραδιοφωνικό μήνυμα με τίτλο, «Αλέξη, μη φοβάσαι!», βασισμένο στο θέμα του διαγωνισμού.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στο Βόλο, όπου εκπροσώπησε το σχολείο, ο Γενικός Διευθυντής, κος Μαρκάκης Άρης, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια, ως ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών όλων όσων αποτελούν την του εκπαιδευτηρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News