Πολιτισμός

Όλες οι ομορφιές του Μαλεβιζίου σ' ένα λεύκωμα

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Με τη συμμετοχή του ηθοποιού Νίκου Βερλέκη, γνωστών δημοσιογράφων και εκπροσώπων του τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του λευκώματος του Δήμου Μαλεβιζίου “Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη”, σήμερα Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου “Μπότης Θαλασσινός”, στην Τύλισο.

Το πολυσέλιδο αυτό δίγλωσσο λεύκωμα προβάλλει όλες τις ομορφιές του Δήμου Μαλεβιζίου, όλους τους οικισμούς, το φυσικό περιβάλλον, εκκλησίες και μνημεία, χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος και παραδοσιακές γωνιές του Μαλεβιζίου, σε μια έκδοση που εντυπωσιάζει κάθε αναγνώστη. Με φωτογραφίες επίγειες, αλλά και με τη χρήση drone, έχουν αποτυπωθεί σημεία με ιδιαίτερο κάλλος, που αναδεικνύουν την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του Δήμου.

Προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην εκδήλωση αυτή, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Παρά το ότι είναι δύσκολο να χωρέσουν σε ένα βιβλίο οι ομορφιές του τόπου μας, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε σε ένα μεγάλο λεύκωμα εξαιρετικές φωτογραφίες απ’ όλο το Μαλεβίζι. Δίνουμε έτσι μια πολύ καλή εικόνα για το τι μπορεί ο κάθε επισκέπτης να συναντήσει στον Δήμο μας και τον προσκαλούμε να εξερευνήσει κάθε του γωνιά, από την Αμμουδάρα μέχρι τον Ψηλορείτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια