«Ένας Κόσμος»: Η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την ActionAid

Πολιτισμός
«Ένας Κόσμος»: Η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την ActionAid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ταινία για τους Αναδόχους. Μια ταινία με αληθινούς ήρωες!  

Μία διαφορετική ταινία δημιούργησε ο Κρητικής καταγωγής ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος, μαζί με την ActionAid, επισκέφθηκε την Γκάνα, το Νεπάλ, αλλά και το «Επίκεντρο» στην Ελλάδα: Πρόκειται για τρεις πολύ διαφορετικές πραγματικότητες, όπου η φτώχεια δεν έχει το ίδιο πρόσωπο. Όμως, ο κοινωνικός αποκλεισμός είναι παντού ο ίδιος, όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να προσφέρουν τα βασικά στις οικογένειές τους.

Όπως αναφέρεται από την ActionAid, «Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ με αφανείς πρωταγωνιστές τους Αναδόχους της ActionAid, που καταφέρνει να αποτυπώσει με τον πιο ζωντανό τρόπο τη δράση της οργάνωσης.

Δυνατές εικόνες και συγκινητικές ιστορίες αλλαγής αναδεικνύουν το αποτέλεσμα της σταθερής στήριξης χιλιάδων Αναδόχων και υποστηρικτών της ActionAid, όπως κι εσύ.

Ανθρώπινες ιστορίες που θα σε κάνουν να νιώσεις χαρά και περηφάνεια γι’ αυτό που καταφέρνεις μαζί μας.

Είναι μια ταινία που αξίζει να την απολαύσεις με φίλους και την οικογένειά σου. Για την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου στις 20:00, οργάνωσε μία βραδιά σινεμά στο σπίτι. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την ταινία "Ένας Κόσμος" που ελπίζουμε ότι θα αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Δείξε στους φίλους σου το πώς καταφέρνεις να κάνεις τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.»

Ενώ, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Aυτό που συνδέει τις τρεις πραγματικότητες είναι τα παιδιά. Όταν εξασφαλίσεις μια καλή ζωή σε ένα παιδί, νομοτελειακά έχεις εξασφαλίσει μια μελλοντική καλύτερη κοινωνία. Όλα ξεκινάνε από το παιδί. Γι' αυτό θεωρώ τόσο σημαντική την Αναδοχή.»

Δείτε τα trailer της ταινίας:

https://www.youtube.com/watch?v=hfoY28hToKw?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News