Η Μινωική και Αρχαία Ελληνική Ιατρική, θέμα ημερίδας στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Η Μινωική και Αρχαία Ελληνική Ιατρική, θέμα ημερίδας στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα με θέμα τη Μινωική και Αρχαία Ελληνική Ιατρική, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Ηράκλειο

Με τη συμπλήρωση τριών ετών λειτουργίας του, το Μ.Κ.Σ. «Μινωικός Πολιτισμός και Γραφές», στο πλαίσιο της επιστημονικής προσφοράς του στην αρχαία τεχνολογία και γραφή, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με έμφαση στην πρώιμη και αρχαία ιατρική.

Η ημερίδα θα είναι αφιερωμένη στον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Εμμανουήλ Χελιδόνη, για την προσφορά του στην Ω.Ρ.Λ. και στην ιστορία της Ιατρικής.

Στην ημερίδα, με θέμα «Μινωική και Αρχαία Ελληνική Ιατρική», συμμετέχουν ως εισηγητές επιστήμονες του χώρου που έχουν ερευνήσει και δημοσιεύσει σχετικέ θάματα.

Η ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα τη Μινωική και Αρχαία Ελληνική Ιατρική, θα λάβει χώρα στην «Ανδρόγεω» στην αίθουσα «Μανόλη Καρέλλη», ενώ τα θέματα που θα αναπτύξουν οι ομιλητές θα αφορούν τα μινωικά βότανα, τα φάρμακα κ.ά.

Συνδιοργανωτές της ημερίδας η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, η Ω.Ρ.Λ. Πανεπιστημιακή Κλινική ΠΑΓΝΗ και ο Σύλλογος Νοσοκομειακών γιατρών Ηρακλείου.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

ή ΕΔΩ: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News