Πολιτισμός

Έκθεση

«Ημέρες Φωτογραφίας»: Η Elena Di giosia στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019, 8:00 μμ, - Το φωτογραφικό έργο της Elena Di giosia στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Η Elena Di giosia έxει ασχοληθεί στο παρελθόν με ζωγραφική, κατασκευές, κόσμημα, πηλό, κατασκευή κούκλας, φωτογραφία, κολλάζ

Το φωτογραφικό έργο της Elena Di giosia παρουσιάζεται, την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2), σε εκδήλωση που οργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Εθελοντισμού και Μνημείων.  

Η Elena Di giosia έxει ασχοληθεί στο παρελθόν με ζωγραφική, κατασκευές, κόσμημα, πηλό, κατασκευή κούκλας, φωτογραφία, κολλάζ.

Με την φωτογραφία άρχισε να ασχολείται το 2013, οπότε παρακολούθησε σεμινάρια στην Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια (workshop) αξιόλογων φωτογράφων - δάσκαλων όπως ο Λάμπρος Παπανικολάτος, η Ελένη Μουζακίτη, ο Αλέξης Βασιλικός, ο Βασίλης Καντάς, ο Γιώργος Πρίνος, ο Γιώργος Καραηλίας, και η Λία Ναλμπαντίδου.

Επίσης παρακολούθησε σεμινάριο βιβλιοδεσίας με τον Γιώργο Ιατρομανωλάκη, και Ιστορία της Τέχνης με τον Γιώργο Καραταράκη.

 Έχει συμμετάσχει σε μία ομαδική έκθεση με επιμελητές τον Λάμπρο Παπανικολάτο και την Ελένη Μουζακίτη, με τίτλο. AD HOC, και έργα της περιλαμβάνονται στην ομώνυμη έκδοση.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την 8η κατά σειράν «Ημέρα Φωτογραφίας» που οργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού,  με στόχο την ανάδειξη του έργου καλλιτεχνών φωτογράφων, που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη. Την καλλιτέχνιδα θα προλογίσει η Ελένη Φαραγκουλιτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια