Πολιτισμός

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, 2:00 μμ, Ρέθυμνο

Λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι την Μεγάλη Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019. Πλήθος εκδηλώσεων θα διασκεδάσουν τον κόσμο μέχρι το αποκορύφωμα

Στη διευρυμένη σύσκεψη σήμερα στο δημαρχείο Ρεθύμνου, όλοι οι ιθύνοντες παρουσίασαν το σχέδιο δράσης, πρόληψης και επιφυλακής για την υποδοχή και φιλοξενία των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών, την ασφάλειά τους, όπως και των 15.000 καρναβαλιστών.

Το Ρέθυμνο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της Αποκριάς. Ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, η οδική πρόσβαση έχει αποκατασταθεί και χιλιάδες κλίνες θα φιλοξενήσουν με τις καλύτερες προδιαγραφές τον κόσμο που θα προσέλθει για να διασκεδάσει.

Τα σώματα ασφαλείας έχουν καταρτίσει υπεύθυνα σχέδια ομαλότητας και ασφάλειας και βρίσκονται ήδη επί ποδός, ακροβολισμένοι σε όλα τα σημεία που χρειάζεται να υπάρχει ετοιμότητα.

Ερυθρός Σταυρός, ΕΚΑΒ, ΣΥΦΑΚ θα είναι σε επιφυλακή για να βοηθήσουν σε ό,τι προκύψει, συνιστώντας την ήπια κατανάλωση αλκοόλ.

Με τις καλύτερες προδιαγραφές οι διοργανωτές περιμένουν τον κόσμο στην κρητική καντάδα, την παιδική και νυχτερινή παρέλαση και στις συναυλίες με τον Bo και τον Κώστα Δόξα, το αποκορύφωμα της Μεγάλης Παρέλασης, την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΡΗΤΗ TV, Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια