Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Ρομαντισμός «πλημμύρισε» την πόλη με τις καντάδες

Πολιτισμός
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Ρομαντισμός «πλημμύρισε» την πόλη με τις καντάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κατερινιώ με αγωνία περίμενε τον Μανούσο της & οι επισκέπτες απόλαυσαν τη νοσταλγική... βουτιά στο παρελθόν

Οι παλιές ελληνικές καντάδες και το θεατρικό δρώμενο των «Εμείς και Εμείς» κατέπληξαν το κοινό που αδημονεί για την Μεγάλη Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού!

Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου «πλημμύρισε» από ρομαντισμό μέσα από τις νοσταλγικές μελωδίες των μουσικών και χορωδών κανταδόρων. Η αναγεννησιακή, γραφική ατμόσφαιρα επανέφερε στη ζωή τον ρομαντισμό μιας άλλης εποχής, ενώ τα κεράσματα έδιναν κι έπαιρναν!

Ενετοί, Κρητικοί και Σαρακηνοί πειρατές διεκδικούν το Κατερινιώ! Ξέσπασε πόλεμος για τα μάτια της όμορφης Ρεθεμνιωτοπούλας. Η αυστηρή μητέρα της, την περιορίζει στο σπίτι και το Κατερινιώ περιμένει τον Μανούσο της να την σώσει!

Οι παλιές ελληνικές καντάδες ενθουσίασαν τους περαστικούς που ενώθηκαν με τους κανταδόρους σε μια νοσταλγική... βουτιά στο παρελθόν, στην όμορφη και γραφική παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Η πιο ρομαντική βραδιά όλης της χρονιάς του Ρεθύμνου, ξύπνησε μνήμες από παλιές, αγνότερες εποχές με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας, της κοινότητας του Μουσικού Σχολείου, μουσικών του Ρεθύμνου και... καρναβαλιστών.

Τα κεράσματα έδιναν κι έπαιρναν σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα από τα μνημεία και τον αυθεντικό καμβά της αναγεννησιακής πόλης του Ρεθύμνου.

Για την ιστορία, ο πόλεμος για το έπαθλο του έρωτα έληξε αισίως και όλοι συμφιλιώθηκαν σε μια όμορφη γιορτή.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

Χορηγοί επικοινωνίας: Όμιλος ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News