Οι «Road Runners», κέρδισαν το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού της Ιεράπετρας

Πολιτισμός
Οι «Road Runners», κέρδισαν το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού της Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παιδικό «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» την πρώτη θέση κατέλαβαν οι «School Kings»

Με νικητές τους «Road Runners» ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και  συμμετοχή 1.000 περίπου μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών, το τριακοστό «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» της Ιεράπετρας.

Στο παιδικό «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» την πρώτη θέση κατέλαβαν οι «School Kings».

Την οργάνωση του παιχνιδιού στους μεγάλους είχαν «Τα κατσίκια» που ήταν οι περυσινοί νικητές και του παιδικού κυνηγιού οι «Πρόσκοποι», οι «Οδηγοί» και η «ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Στο «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» των μεγάλων, πήραν μέρος 42 πολυάριθμες ομάδες, οι οποίες είχαν βοήθειες και από άλλους φίλους και γνωστούς, βάζοντας στη διαδικασία της αναζήτησης των λύσεων των 16 γρίφων πολλές εκατοντάδες μικρών και μεγάλων Ιεραπετριτών.

«Η ομάδα των νικητών «Road Runners» κατάφερε να φτάσει πρώτη στον κρυμμένο θησαυρό, στο νέο σχέδιο πόλης της Ιεράπετρας, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθούσαν οι «Αλλόκοτοι».

Οι νικητές έλυσαν με επιτυχία τους 16 γρίφους, το χάρτη και τα δυο παιχνίδια που είχαμε βάλει στις δοκιμασίες του τριακοστού «Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού» της Ιεράπετρας, το οποίο είναι μαζί με εκείνο του Ρεθύμνου από τα δυο παλαιότερα σε επίπεδο χώρας.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου αλλά και πολύ ευχαριστημένοι, επειδή μέσα από τους γρίφους που βάλαμε, καταφέραμε να περάσουμε και πάρα πολλά κοινωνικά μηνύματα», μας είπε από την ομάδα των διοργανωτών ο κ Γιάννης Μαστοράκης.

Από πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι 42 ομάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία.

Έκαναν τον τελευταίο έλεγχο στη λίστα των απαραίτητων εργαλείων και είδαν ότι τα είχαν όλα στην πένα: βενζίνη στα οχήματα, κρέατα, κάρβουνα, φακούς, σκαλιδάκι, κινητά φορτισμένα (ειδικά του αρχηγού), φωτογραφική στο κινητό, σκάνερ στο κινητό, κομπιούτερ και στο κινητό, σφυρίχτρα, google maps, αθλητικά παπούτσια, στυλό, μολύβι, και καλή διάθεση για παιχνίδι...

Το κέντρο της Ιεράπετρας γέμισε κόσμο, με τις ομάδες να βρίσκονται σε συνεχή κινητικότητα.

Οι πολυάριθμη ομάδα των «Road Runners» ετοιμοπόλεμη από νωρίς ήταν αποφασισμένη αυτή τη φορά να φτάσει πρώτη στον «Κρυμμένο Θησαυρό»… και τα κατάφερε.

Την αποτελούσαν οι: Νάταλι, Μελίνα, Νίκος και Ρόζμαρι Παπαδάκη, Ιωάννα Κουφάκη, Δημήτρης Κενές, Χριστίνα Χατζάκη, Μιχάλης Παπαδάκης, Ρένα Μπρά, Ρένα Παπαδάκη, Μιχάλης Λιαπάκης, Γιάννης Παπαλεξανδράκης, Μάνος Μαγούλης, Γεωργία Πηγιάκη, Δέσποινα Γερακιανάκη, Ειρήνη Βαλαχή, Εύα Φρονιμάκη, Αθανασία Μαγούλη, Μάνος Περάκης, Δόξα Κυδωνάκη, Δέσποινα Αργυρίου, Svetlana Ljeljen, Βασίλης Γεωργούσης, Γιάννης Καμινογιαννάκης, Σοφία Παπαβασιλείου, Μάριος Παπαδάκης, Κώστας Παραουλάκης, Εμμανουέλα Περάκη, Μαρία Βολυράκη και Στράτος Μυλωνάκης.

Τώρα οι νικήτριες ομάδες των μικρών και των μεγάλων, ετοιμάζονται για την παρέλαση των μεταμφιεσμένων στο Γεραπτρίτικο Καρναβάλι 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην οδό Δημοκρατίας. Την Κυριακή 10 Μαρτίου ανήμερα της Μεγάλης Αποκριάς, το ξέφρενο γλέντι των καρναβαλιστών ξεκινά στις 3.00 μετά το μεσημέρι μπροστά από τα γραφεία της «Νέας Κρήτης» και σε αυτό θα είναι όπως δείχνουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις σύμμαχος, ο Ανοιξιάτικος καιρός της Ιεράπετρας.

 ΚΟΙΝΟΠΟΠΛΕΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News