6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι 2019 – Το Καρναβάλι της Χαράς!

Πολιτισμός
6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι 2019 – Το Καρναβάλι της Χαράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καρναβάλι του Κρουσώνα έκλεισε χθες με τις καλύτερες εντυπώσεις κλέβοντας τα βλέμματα τόσο των επισκεπτών όσο και των χωριανών!

Ήταν η καλύτερη χρονιά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέα Γενιά» που ήταν και οι διοργανωτές του καρναβαλιού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρόεδρου Γιώργου Φασουλάκη όπου ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε την μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Από νωρίς το πρωί ήταν όλοι εκεί και προετοίμασαν την μεγάλη γιορτή που θα ακολουθούσε, ωστόσο τι και αν ο καιρός ήταν βροχερός κανείς δεν έφυγε από τις θέσεις του! Το αντίθετο μάλιστα καρναβαλιστές και θεατές έγιναν μια μεγάλη κεφάτη παρέα και το διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι να βγει ο ήλιος!

Το θέμα του καρναβαλιού ήταν τα cartoons και οι διαφορετικές ομάδες που παρέλασαν κατέκλυσαν τα γραφικά στενάκια του Κρουσώνα με τα πανέξυπνα και γεμάτα ενέργεια cartoons! Οι Flint Stones από το Πολιτιστικό Σύλλογο της Μονής Μαλεβιζίου, οι Πιτζαμοήρωες, η Πέππα, ο Super Mario, η Frozen και τα Minions μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας! Το πρώτο δημοτικό σχολείο του Κρουσώνα αλλά και ο παιδικός σταθμός kids academy ήταν εκεί με τα μικρά παιδιά και την περίσσια χάρη τους να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους!

Την παρέλαση άνοιξε η ομάδα των Batala Creta, μια ταλαντούχα ομάδα μουσικών που με τους αφρικάνικους παραδοσιακούς ρυθμούς τους και την Βραζιλιάνικη Σάμπα ξεσήκωσαν τις αισθήσεις του κοινού! Ο Dreamhunder (Κυνηγός κακών Ονείρων) και η Ειρηνοποιός από τους Mojo Stilts δεν έπαψαν να συνοδεύουν τα παιδιά δημιουργώντας ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα και χάρισαν πολλά χαμόγελα σε όλους! Η ομάδα του Circus Camino με τους ξυλοπόδαρους αλλά και η ακροβασία του Camino σε 8,5 μέτρα ύψος πάνω σε ένα ιμάντα για 16 μέτρα απόσταση άφησε άφωνους καρναβαλιστές και θεατές! Ενώ ο dj Γιώργος Πουλωρίνης στήριξε με τις μουσικές του το καρναβάλι!

Ο Δήμος Μαλεβιζίου αλλά και η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει κάθε χρόνο το καρναβάλι μιας και είναι πηγή ενέργειας και πολιτισμού για τον τόπο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέα Γενιά» χρόνια τώρα από το 1975 είναι ενεργός και οργανώνει μοναδικές εκδηλώσεις με πολύ αγάπη μεράκι και πάθος για το χωριό και τους ανθρώπους του!

Οι φιλόξενοι Κρουσανιώτες ευχαρίστησαν θερμά και την δική μας Αναστασία Μπιτζιλέου που είχε την παρουσίαση του Καρναβαλιού και που φάνηκε ότι το χάρηκε και εκείνη με την καρδιά της, μεταδίδοντας παλμό και ενέργεια στο 6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι με την ευχή που έδωσε στο μικρόφωνο «Να χαίρεστε την ζωή σας και να είστε όλοι καλά» κλείνουμε και εμείς το άρθρο μας και συγχαίρουμε το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέα Γενιά» που είχε και όλη την επιμέλεια αυτής της πετυχημένης εκδήλωσης!

Η παραχώρηση των φωτογραφιών ήταν από το photographer: Graham Hodgetts

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News