Φαντασμαγορική η πρεμιέρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Πολιτισμός
Φαντασμαγορική η πρεμιέρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομα κάθε ηλικίας ξεχύθηκαν στους δρόμους, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα κεφιού με τον μοναδικό Τόνυ Σφίνο να το απογειώνει!

Μασκαράδες κάθε ηλικίας πλημμύρισαν την παλιά πόλη και τους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου, η μουσική ανέβασε την διάθεση στα ύψη, οι χορευτές έδωσαν.

Το κέφι απογείωσε ο μοναδικός Τόνυ Σφίνος δίνοντας το σύνθημα για μια ξέφρενη Αποκριά.

Η αυλαία άνοιξε στην Μεγάλη Πόρτα του Ρεθύμνου με παιδικά δρώμενα που είχαν επιμεληθεί οι δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ρεθύμνου.

Ακολούθησε το Μικρό Καρναβαλάκι με τους λιλιπούτειους καρναβαλιστές και τους συνοδούς τους να διανύουν όλη την αγορά του Ρεθύμνου.

Μάγεψε ο Τόνι Σφήνος

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε ο international Τόνι Σφήνος, ο πρίγκιπας του πάθους, ο εκρηκτικός τυχοδιώκτης, ο international Tonis Sfinos με ένα εντυπωσιακό, ανατρεπτικό σόου.

Ο Τόνι Σφήνος κατάφερε να αναταράξει τα νερά της διασκέδασης και να προσφέρει κέφι, γέλιο και μοναδικές στιγμές σε όλους! Μαζί του στη σκηνή ήταν η Lola, η Barbie και η θρυλική μπάντα του, οι “Playmates”, που απογείωσαν τη διάθεση του κοινού.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί η "ΑΝΕΚ LINES" και η "BLUE STAR FERRIES". Χορηγοί επικοινωνίας: "Κρήτη TV", εφημερίδα "Νέα Κρήτη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News