Τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα και φέτος στον Άγιο Νικόλαο

Πολιτισμός
Τρελό αποκριάτικο ξεφάντωμα και φέτος στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε το σύνθημα «φέτος μένουμε όλοι εδώ», Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, μας υπόσχεται ένα ξέφρενο αποκριάτικο ξεφάντωμα!

Πλησιάζουν οι Απόκριες, και όπως πέρυσι έτσι και φέτος με κέφι, ζωντάνια και κυρίως με πλούσιο πρόγραμμα, ο Πολιτιστικός Οργανισμούς Δήμου Αγίου Νικολάου, καλεί τους Αγιονικολιώτες απ’ άκρη σ’ άκρη να συμμετάσχουν σε αυτό το ξέφρενο αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 στη Λέσχη Προσκόπων Αγίου Νικολάου ξεκινάει η πρώτη εναρκτήρια εκδήλωση με πάρτι μασκέ και με dj τον Marino.

Μία ξεχωριστή διοργάνωση θα λάβει χώρα στις αποκριάτικες εκδηλώσεις φέτος στον Άγιο Νικόλαο την Κυριακή 2 Μαρτίου στην πλ. Αγίου Νικολάου στις 6 το απόγευμα και δεν είναι άλλη από το Funny Run, δεν είναι αγώνας - μας προλαβαίνουν οι διοργανωτές - είναι εμπειρία, με νικητή τον… τελευταίο!

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας να φοράτε περούκα και να κρατάτε οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει θόρυβο.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου «Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» και το καρναβάλι στη Νεάπολη στις 2 το απόγευμα, θα ενθουσιάσουν συμμετέχοντες και επισκέπτες, ενώ στις 9 Μαρτίου θα γίνει θαλασσινή παρέλαση και συναυλία.

Στις 10 Μαρτίου θα λάβει χώρα η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην πόλη του Αγίου Νικολάου στις 4 το απόγευμα και θα ακολουθήσει και συναυλία με τους Burger Project, ενώ όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές η πορεία θα καθοριστεί ανάλογα με τις συμμετοχές.

23 Φεβρουαρίου:

Grand opening Maske Party: Λέσχη των προσκόπων 21:00

Σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο εστίαση

28 Φεβρουαρίου:

  • Τσικνοπέμπτη στην Νεάπολη: 13:00
  • Τσικνο-voice Κιτροπλατεία: 18:00 διαγωνισμός τραγουδιού για σχολικά συγκροτήματα

1 Μαρτίου

  • Λευκή Νύχτα ιστορικό κέντρο Αγίου Νικολάου 18:00 σε διοργάνωση με τον Εμπορικό σύλλογο Αγίου Νικολάου

2 Μαρτίου

  • Funny - run - Πλατεία Αγίου Νικολάου: 18:00

3 Μαρτίου:

  • Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
  • Καρναβάλι στην Νεάπολη: 15:00

9 Μαρτίου: Θαλασσινή Παρέλαση και Συναυλία με τις 48 ώρες 18:00

10 Μαρτίου: Καρναβαλική παρέλαση στην πόλη του Αγίου Νικολάου 16:00 - Συναυλία με τους BURGER PROJECT - η πορεία θα καθοριστεί ανάλογα τις συμμετοχές

11 Μαρτίου:

Καθαρά Δευτέρα στο ΣιΣΙ, Έξω Λακώνια, Πρίνα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News